Skip to content

Zweeds slapen opnieuw uitgevonden

Een echte eyecatcher bij Beddenspecialist Van Veldhuizen: de handgemaakte boxsprings van het merk Aya of Sweden. De bijzonderheden zetten we op een rijtje.

 

Pocketveren

De meest punt-elastische pocketveer-matras van Europa geeft extreem veel vorming bij de schouders en goede ondersteuning in de (onder)rug. En gaat 20 jaar mee!

 

Innovatieve topper

De toppers van Aya of Sweden hebben een gepatenteerde en slimme ZipTop oplossing, die ervoor zorgt dat de topper op zijn plaats blijft wanneer deze wordt vastgeritst aan de boxspring. De ZipTop biedt nog een extra functie: ook de molton en het Jersey hoeslaken, (verkrijgbaar in meerdere kleuren) kunnen op een slimme manier aan de topper worden vastgeritst. Het verschuift dus nooit meer.

 

Anti-allergisch en wasbare stoffen

De met stof beklede rand is verkrijgbaar in elke stof uit de AYA-collectie. Kies uit 18 exclusieve (wasbare) stoffen uit de vier collecties: Moss, BouclΓ©, Kilim Velvet en ONE, allemaal van 100% polyester. En de meeste stoffen met een soft touch gevoel.

Massief houten frame

En wat dacht je van het dikste massief houten frame wat ze in Zweden maken? De unieke Zweedse pocketveren die 90 graden gedraaid in het matras zijn gepositioneerd voor 40% meer ondersteuning in de onderrug. Bezoek de winkel in Kootwijkerbroek en probeer β€˜m uit!

www.beddenspecialist.nl/vanveldhuizen