Skip to content

Aankoopmakelaar om uw landelijke woning te vinden

Bent u op zoek naar een sfeervolle woonboerderij of stijlvolle landelijke woning in een bosrijke omgeving? Midden Nederland Makelaars is gespecialiseerd in landelijk wonen op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Vind samen met onze aankoopmakelaar uw droomwoning en profiteer van de vele voordelen die onze expertise met zich meebrengt.

icon-check-thin

Actuele marktkennis

In landelijke woningen, woonboerderijen en landelijke bouwkavels

icon-check-thin

Op de hoogte van regelgeving op het platteland

Die veel uitgebreider is dan binnen de bebouwde kom

icon-check-thin

Deskundige begeleiding

Door NVM-makelaars gespecialiseerd in landelijk wonen, met uw belang voorop

Maak een vrijblijvende afspraak met de aankoopmakelaar

Landelijk vastgoed kopen met hulp aankoopmakelaar

De ervaren makelaars van Midden Nederland Makelaars laten u graag kennismaken met de mooiste woonplekken op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Wilt u heerlijk rustig wonen, in een natuurrijke en gemoedelijke omgeving? Met toch ook steden als Ede en Amersfoort om de hoek? De aankoopmakelaar van Midden Nederland Makelaars kent het aanbod en vindt de woonboerderij van uw dromen. Laat u liever een landelijke woning exact naar uw wensen bouwen? De aankoopmakelaar helpt u bij de aankoop van uw bouwkavel.

Aankoopmakelaar voor zorgeloos landelijk wonen

Bij de aankoop van landelijk vastgoed zijn veel aandachtspunten. Er is uitgebreide regelgeving van toepassing, die invloed heeft op uw kansen, mogelijkheden en aankoopbedrag. Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan? Heeft die naastgelegen boerderij uitbreidingsplannen? En hoe zit het met geurcirkels, de slootschouw en erfpacht? Onze agrarisch en landelijk aankoopmakelaar informeert en adviseert u graag. Zo verhuist u zorgeloos naar uw landelijke woning.

Gratis zoekopdracht voor landelijk vastgoed

Start de zoektocht naar uw landelijke droomhuis. Maak gratis een zoekopdracht aan via  MNM Zoekservice. Of neem contact met ons op, we helpen u graag uw landelijke woning, boerderij, bouwkavel of woonboerderij te vinden.

Onderhandelen met kennis van landelijk wonen

Hebt u al een bouwkavel of landelijke woning op het oog? Neem dan contact op met Midden Nederland Makelaars voor een bezichtiging samen met een aankoopmakelaar in landelijk wonen. De aankoopmakelaar beschikt over bouwkundige kennis en alle informatie op het gebied van onder meer regelgeving in het buitengebied. Onderhandelen doen we graag voor u en altijd met uw belang voor ogen.