Skip to content

Het hoofd cool met buitenzonwering!

Buiten-Goed overtuigt met oerdegelijk Duits merk

Woont u in een goed geïsoleerde woning of een nieuwbouwhuis? Dan kan het in de zomer flink warm worden binnen. Buiten-Goed legt u uit hoe u het toch lekker koel houdt in de zomer.

Buitenjaloezieën

Topmerk in de collectie van Buiten-Goed? Warema! Dit oerdegelijke Duitse merk is trendsettend op het gebied van zonwering. Neem de buitenjaloezieën. Super stoer, en ook in Barneveld steeds vaker te zien. Bijvoorbeeld op maat uitgevoerd in een matzwarte kleur en elektrisch bedienbaar op afstand door middel van een handzender of een wandzender. Met deze kantelbare lamellen aan de buitenzijde van uw woning ‘dimt’ u als het ware daglicht, maar u kan er een ruimte ook compleet mee verduisteren. In een hete zomer warmt het daardoor binnenshuis niet zo snel op, en in de winter koelt het minder snel af.  De lamellen houden het directe zonlicht tegen, maar reflecteren tegelijkertijd wel licht in het interieur. U heeft dus geen last van een laagstaande zon of warmte, maar houdt wel een ruime doorkijk naar buiten. Nieuwbouw of renovatie; de systemen kunnen aan nagenoeg elke gevel worden gemonteerd en garanderen op elk moment een flexibel gebruik van het daglicht. Veel mensen denken dat deze lamellen aan de dure kant zijn, maar bij Buiten-Goed zijn deze buitenlamellen prijstechnisch vergelijkbaar met zipscreens. Nog een voordeel: ze zijn oerdegelijk (zoals je van een Duits merk mag verwachten) en zijn zelfs bestand tegen windkracht 10!

Rolluiken

Nog zo’n topper als het gaat om het weren van warmte: rolluiken. Een van de  meest effectieve vormen van zonwering tijdens een hittegolf. Ze zijn namelijk volledig afsluitbaar waardoor zon, warmte en geluiden geen schijn van kans maken uw woning binnen te dringen. Zeker voor slaapkamers is een rolluik een aangename aanwinst. Natuurlijk vanwege zijn verduisterende functie, maar ook vanwege de zon- en warmtewering. Zo houdt u het zomers lekker koel.

Nog véél meer!

Naast buitenjaloezieën en rolluiken vindt u in de showroom aan de Marchandweg een grote collectie screens, cassetteschermen, serre- en pergolazonwering en lamellendaken van Warema. Het kan best lastig zijn om een goede keuze te maken. Gelukkig wordt er alle tijd voor u genomen!

 

Lees het vorige artikel: Buiten-Goed: alles voor in en rond je huis