Skip to content

Evert Top

Kunnen uw leegstaande schuren of stallen eigenlijk rendabel zijn? Het antwoord is te vinden in sloopmeters. Bied sloopmeters te koop aan en profiteer van een mooie opbrengst. Midden Nederland Makelaars is dé specialist in de verhandeling van sloopmeters.

Evert Top, één van de agrarisch specialisten bij MNM, vertelt u graag over de mogelijkheden. “Sloopmeters zijn uitwisselbaar tussen de gemeenten in de regio Foodvalley. Als makelaar zijn wij altijd op de hoogte van de actuele regels, die per gemeente verschillen. We voorzien agrarisch ondernemers van een deskundig advies.” Al veel boeren hebben geprofiteerd van de kennis en kunde van MNM op het gebied van regelgeving rond sloopmeters, financiële afhandeling, fiscale gevolgen en het maximaliseren van de opbrengst.

“Regelgeving rond sloopmeters verschilt per gemeente”

Evert Top

Bouwen buiten bebouwde kom

Heeft u juist sloopmeters nodig, bijvoorbeeld om een extra schuur te kunnen bouwen? “Ook dan bent u bij de agrarisch makelaar van MNM aan het juiste adres. Wij zijn op de hoogte van het actuele aanbod in beschikbare sloopmeters en bemiddelen dagelijks in vraag en aanbod van sloopmeters.” Wilt u sloopmeters verkopen? Of heeft u sloopmeters nodig om uw droomhuis in het buitengebied te bouwen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Midden Nederland Makelaars. U kunt ook de QR- code scannen onder aan deze pagina voor het actuele aanbod van de sloopmeters.

Wijzigen bestemmingsplan

Bent u niet van plan om te verkopen, maar wilt u bijvoorbeeld verbouwen of de functie van uw stallen aanpassen? Dan kan een wijziging van het bestemmingsplan nodig zijn naar bijvoorbeeld extra bouwkavels of bedrijfsbestemmingen. “Dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Er is namelijk een goede onderbouwing van uw wens nodig, om de gemeente ervan te overtuigen akkoord te gaan met het wijzigen van het bestemmingsplan”, licht Evert toe. En dat is het moment waarop de agrarisch adviseur van MNM in actie komt.

“Door middel van onderzoeken naar bijvoorbeeld milieu zones en stankcirkels of een bodemonderzoek, stellen we een deskundige onderbouwing samen.” De agrarisch specialisten van Midden Nederland Makelaars zetten hun jarenlange ervaring graag in om ook u te helpen het bestemmingsplan te laten wijzigen.

Milieu en natuurbeschermingsvergunning
De gespecialiseerde milieudeskundige vertelt u graag meer over de mogelijkheden die er nog wél zijn binnen de steeds strengere en snel veranderende wet- en regelgeving. Onze milieudeskundige kan u adviseren en ondersteunen bij:

● de aanvraag van een omgevings-
vergunning (bouw- en milieuzaken);
● het melding maken van een
activiteitenbesluit;
● de aanvraag van een
natuurbeschermingsvergunning;
● de aanpassing van een
bestemmingsplan/functiewijziging;
● de verkoop van sloopmeters.