Skip to content

Taxatie van agrarisch onroerend goed

De tijd dat een taxatierapport uit maximaal vier pagina’s bestond ligt inmiddels ver achter ons. Wekelijks verzorgen onze taxateurs taxaties van onder andere agrarische bedrijven, percelen cultuurgrond en woonboerderijen. Ook voor het waarderen van campings, landhuizen of andere objecten in het buitengebied staat wij graag voor u klaar.

Naast de lokale marktkennis en jarenlange ervaring in agrarisch vastgoed, werken onze taxateurs conform de laatste taxatierichtlijnen, die met de dag complexer lijken te worden. Om zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan vindt er voor het uitvoeren van een taxatie, naast de opname op locatie, ook uitgebreid onderzoek plaats. Zo raadplegen wij onder andere het Kadaster, bestuderen we het bestemmingsplan en kijken we bijvoorbeeld naar vergunningen en ontwikkelingen in de omgeving en in de markt. Al onze bevindingen uit onder meer de opname en onderzoeken nemen we op in het taxatierapport en wegen mee in de waardering.

Hebt u vragen over het taxeren van agrarisch en/of landelijk vastgoed? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de taxatie van uw agrarisch bedrijf? Neem dan contact op met één van onze deskundig agrarisch taxateurs. Bel voor meer informatie met Midden Nederland Makelaars, telefoon 0342-420966.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de taxatie van agrarisch vastgoed

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.