Skip to content

Uw agrarisch bedrijf verkopen?

Dan is het raadzaam om met een makelaar te schakelen. Zij spreken uw taal en weten wat er in de agrarische sector speelt. “Daarnaast schakelen wij met uw accountant om samen in kaart te brengen wat de fiscale gevolgen zijn van uw beslissing.”

Midden Nederland Makelaars om hulp vragen is dan een raadzame stap. Agrarisch makelaar Gijs Snoei weet waarom: “De makelaars van MNM zijn altijd op de hoogte van de meest recente milieuvergunningen, productierechten en de gang van zaken in pluimveebedrijven, melkveehouderijen, varkensbedrijven en landbouwbedrijven. Hierdoor kan onze makelaar u optimaal adviseren bij de verkoop van uw bedrijf of grond.”

Advies en begeleiding bij vrijwillige opkoopregeling veehouderij
Heeft u als agrariër twijfels over stoppen of doorgaan met uw bedrijf? De overheid is momenteel bezig met de vrijwillige opkoopregeling veehouderij voor onder andere melkvee-, varkens- en pluimveehouders. Als geen ander begrijpen wij dat de verkoop van uw bedrijf geen gemakkelijke beslissing is. Dat vraagt om een agrarisch makelaar of rentmeester met verstand van zaken, die de taal van het platteland spreekt en uw belangen behartigt. Onze specialisten adviseren en begeleiden u graag in dit proces.

Stille verkoop
Ook is het mogelijk om bedrijf in de ‘stille’ verkoop te zetten. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak zodat wij een op maat gemaakte strategie met u doorspreken. “Via ons eigen netwerk en onze connecties in de sector kunnen we uw bedrijf onder de aandacht van potentiële kopers brengen zonder dat uw object direct op internet staat.” Alle aspecten van agrarische makelaardij
Midden Nederland Makelaars beschikt over alle benodigde expertise op het gebied van agrarische makelaardij. Zo is er, naast beëdigde agrarisch makelaars en een rentmeester, ook een agrarisch milieudeskundige.