Skip to content

Verkopen van uw landelijk gelegen woning

Waarom Midden Nederland Makelaars inschakelen?

Zakelijk en objectief uw woonboerderij gepromoot, met úw belang als doel. Dat is een groot voordeel dat u hebt bij het inschakelen van MNM als verkopend makelaar. Ook profiteert u van het uitgebreide zoekersbestand van ons zes vestigingen tellende makelaarskantoor: iedereen met potentieel interesse in uw object is direct op de hoogte. Midden Nederland Makelaars is gespecialiseerd in landelijk wonen op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Van woning en bouwkavel tot schuren en sloopmeter: onze agrarisch makelaars en rentmeester/onteigeningsdeskundige helpen u graag. Als makelaar met hart voor het vak kiezen wij zeer bewust voor een persoonlijke aanpak. Hoe wij te werk gaan en wat er zoal komt kijken bij het verkopen van uw landelijk gelegen woning, leest u hier.

Informatie verzamelen

Voordat het tekoopbord daadwerkelijk in de tuin staat, hebben wij ons achter de schermen verdiept in uw woning en de woonomgeving. Opvragen van informatie bij het Kadaster, informeren naar het bestemmingsplan en de bodemgesteldheid maken hier deel van uit. Ook bekijken we vergunningen en doen we onderzoek naar erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en verplichtingen. In de woonomgeving kunnen zich ook ontwikkelingen voordoen waar we eerst graag meer over willen weten. Daarnaast kunt u als bewoner ons goed informeren over de woning. In een vrijblijvend gesprek met u krijgen we een goede eerste indruk van uw landelijke woning (of ander landelijk object) en kunnen we onze dienstverlening afstemmen op uw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we u vragen over de woning, zoals over recente verbouwingen en de staat van onderhoud, maar ook over de woonomgeving en welke zaken u bijvoorbeeld wilt meenemen bij het verlaten van de woning.

Doordachte verkoopstrategie

Doordat onze makelaars binnen het werkgebied wonen en lokaal betrokken zijn, kunnen zij als geen ander potentiële kopers enthousiast maken over de prachtige, natuurrijke en gemoedelijke woonomgeving. Maar hoe kunnen we er samen voor zorgen dat uw woning de aandacht trekt? De verkoopstrategie voor uw unieke object hebben we aangepast op uw wensen en het verkoopdoel, maar ook op de continu in beweging zijnde marktsituatie.

Het verkopen van landelijk vastgoed is een vak apart; er zijn veel extra aandachtspunten. Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan? Heeft de naastgelegen boerderij uitbreidingsplannen? Valt de woning binnen geurcirkels of is er last van hinder in de vorm van stank of geluid?

Mariëlle van Harskamp - van Panhuis

Professionele presentatie

Zodra u besluit dat Midden Nederland Makelaars uw woning mag verkopen, zorgen we voor een optimale presentatie. Een professionele stylist en fotograaf maakt aantrekkelijke foto’s en een sprekende video met dronebeelden voor een goede indruk. Deze beelden vormen een zeer belangrijk onderdeel van de verkoopbrochure en online presentatie. Dit beeldmateriaal zetten we ook in op onder meer social media en in ons eigen zoekersbestand.

Bezichtiging en onderhandeling

Nu de woning aantrekkelijk is gepresenteerd, starten de bezichtigingsaanvragen. We informeren de potentiële kopers en plannen bezichtigingsafspraken in. Op een afgesproken tijdstip leiden wij de gegadigden rond in uw woning en geven we hen een zo goed mogelijke indruk. Na afloop van het kijkmoment brengen wij u op de hoogte over de bevindingen tijdens de bezichtiging. De volgende stap is de onderhandeling! We houden u te allen tijde op de hoogte en overleggen met u.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het verkopen van een landelijke woning

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
Naam