Skip to content

Actieve bedrijfsmakelaar, minimale leegstand

De leegstand in winkelgebieden in Nederland neemt toe. Ook in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk zijn er volop uitdagingen om het centrum aantrekkelijk te houden voor huur of koop van winkelpanden. De bedrijfsmakelaar van MNM is de spin in het web, met als doel het realiseren van minimale leegstand in winkelgebieden.

Bedrijfspanden te huur en te koop

Het aantal grootwinkelbedrijven is de afgelopen jaren afgenomen. Verschillende grote merken zijn failliet gegaan of hebben filialen afgestoten. Ook worden er vanuit het buitenland minder winkels geopend door buitenlandse winkelketens. Dit levert uitdagingen op voor het aantal winkelpanden dat in gebruik is in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars is dan ook volop actief om huurders of kopers van lege winkelpanden te vinden, om zo het winkelgebied aantrekkelijk te houden.

Sleutelrol voor bedrijfsmakelaar MNM

In de regio Voorthuizen en algemeen op de Veluwe vertoeven tijdens de zomermaanden veel toeristen. Dit is uiteraard goed voor de omzet van de retailers. Inkomsten blijven zo op peil en er is minder vaak de noodzaak om een winkel te sluiten. Ook Barneveld heeft betrekkelijk weinig leegstand. Dit heeft te maken met onder meer een gevarieerd winkelaanbod, met een bijzondere positie van het aanbod in mode. Daarnaast is er een gevarieerd horeca-aanbod. Ook de actieve rol van Midden Nederland Makelaars heeft bijgedragen aan het feit dat er minimale leegstand is. De bedrijfsmakelaar is op de hoogte van de wensen van retailers. Wie wil uitbreiden, wie op zoek is naar een pand om te huren, wie wil verhuren of verkopen: de bedrijfsmakelaar van MNM speelt een sleutelrol in vraag en aanbod in het winkelgebied in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.