Skip to content

Auto Versteeg Buurman is altijd dichtbij, net als bedrijfsmakelaar MNM

Auto Versteeg Buurman heeft zich een solide plek verworven in de regio. Er zijn inmiddels vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Ede, Lunteren, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg. De groei in de afgelopen jaren ging vanzelfsprekend gepaard met uitbreiding en verbouwing van onroerend goed. Vaste partner? Bedrijfsmakelaar Midden Nederland Makelaars.

Compagnons Korstiaan Versteeg (operationeel directeur) en Geurt Buurman (algemeen directeur) zijn het er roerend over eens: relaties ga je niet aan voor een korte tijd, maar voor een langdurige periode. Dat geldt ook voor de relatie met hun bedrijfsmakelaar MNM. “We zijn een echt familiebedrijf”, aldus Geurt Buurman. “En daarin staan solide, betrouwbare, eerlijke relaties centraal. De band met Midden Nederland  Makelaars gaat al tientallen jaren terug, al voordat Korstiaan en ik hier aan het roer kwamen. De bedrijfsmakelaars van MNM doen hun werk goed. In Ermelo bijvoorbeeld hebben ze een bestaand pand voor ons gevonden waar we nog steeds met veel plezier werken. Ons vertrouwen in Midden Nederland Makelaars is groot, ze hebben ons al vaak geholpen op het gebied van bedrijfsonroerendgoed.”

“De bedrijfsmakelaars van Midden Nederland hebben dezelfde mentaliteit als wij en passen daarom goed bij ons. Wat wij ook als zeer positief ervaren: ze zijn altijd dichtbij. Waar banken bijvoorbeeld steeds verder weg raken door fusies, heeft Midden Nederland Makelaars nog altijd een kantoor in Voorthuizen. Dat geeft vertrouwen en is bovendien heel praktisch.”

Ook de bedrijfsmakelaar van MNM is altijd dichtbij

Altijd dichtbij. Het geldt voor Midden Nederland  Makelaars, maar vormt tegelijkertijd de kapstok en het motto voor de bedrijfsvisie van Auto Versteeg Buurman. “We bedoelen het niet alleen letterlijk, maar we zeggen ermee dat we er altijd voor onze klanten zijn. Hun wensen laten uitkomen en méér dan dat. We vechten ervoor om ze tevreden te stellen en ze bij ons te houden. Altijd dichtbij. Daar gaan we voor.”