Skip to content
Contact Plan een bezichtiging

Rijksweg 85

3784 LV, Terschuur

€ 4.200,- p/m.
 • 246 m2
 • 1934
 • Horeca
 • Beschikbaar

Omschrijving

Ruime HORECAGELEGENHEID gesitueerd op een markante zichtlocatie. De begane grond is ingericht ten behoeve van een restaurant. Momenteel wordt er op deze locatie een Kantonees restaurant geëxploiteerd met plaats voor circa 50 gasten (binnen). Er is eventueel de mogelijkheid dit uit te breiden naar een hoger aantal. Op de terrassen aan de voor- en achterzijde van het restaurant is er mogelijkheid tot het plaatsen diverse extra tafels.

Locatie:
Gelegen aan de - in de volksmond bekende - rotonde ‘bij het Ei’ die de provinciale Zelderseweg N301 kruist met de doorgaande Rijksweg tussen Voorthuizen en Terschuur. Een prachtige zichtlocatie nabij de op- en afritten van de A1 en A30, nabij publiekstrekker McDonald’s en restaurant De Goudreinet.
Ook de dorpen Terschuur en Voorthuizen zijn beide op fietsafstand gelegen van dit object. Met name het dorp Voorthuizen is in de zomermaanden een geliefde plaats onder (Nederlandse) toeristen.

Objectomschrijving:
Het gebouw is opgetrokken van steen en gedekt met pannen. In de loop van de jaren zijn er diverse delen aangebouwd en is het object ook meerdere malen verbouwd, de laatste keer in 2020. De horecagelegenheid beschikt gedeeltelijk over
vloerverwarming. Verwarming geschiedt middels een c.v.-installatie (HR Combi 2020). De houten verdiepingsvloer is aan de onderzijde (het plafond van de horecagelegenheid) zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd.

Het met een toegangshek afsluitbare parkeerterrein biedt gasten voldoende parkeergelegenheid voor het plaatsen van auto’s en fietsen. Het onverharde terrein is gelegen aan de voorzijde van het restaurant.

Indeling horecagelegenheid:
U komt het restaurant binnen in de serre, welke is gelegen aan de voorzijde van het restaurant. Deze aanbouw doet tevens dienst als garderobe. Aansluitend is er het restaurant gedeelte welke beschikt over een sfeervolle moderne gashaard. De grote raampartijen (deels voorzien van glas-in-lood) zorgen voor veel lichtinval.

De verzorgde toiletruimte voor de gasten is opgedeeld in het damestoilet met twee toiletruimten en een fonteintje en het herentoilet met één toiletruimte, een urinoir en eveneens een fonteintje.

De bar met tapinstallatie en diverse koelingen vormt de scheiding tussen het restaurantgedeelte en de ruime open keuken (gerealiseerd in 2020). Door de royale opzet en diverse werkstations biedt deze goed geoutilleerde keuken (2020) voldoende mogelijkheid om heerlijke gerechten voor uw gasten op tafel te zetten. Ook is rond 2020 de gehele meterkast vernieuwd.
De keuken beschikt over vloerverwarming en aangrenzend is er een afwasruimte, dienst vertrekt/bijkeuken met (personeels)toiletten. Vanuit deze bijkeuken is er toegang tot het terras, aan de voorzijde van het object. Het terras aan de achterzijde is via een gang vanuit het restaurantgedeelte toegankelijk.

Het terras aan de voorkant van het restaurant heeft een oppervlakte van circa 400 m² en is gesitueerd op het Noordoosten. Het terras aan de achterzijde van het restaurant (gesitueerd op het Westen) biedt mogelijkheid tot het plaatsen van circa 25 extra tafels. Hier zit u heerlijk beschut, met zicht op de tuin met vijver. Een ruime parkeerplaats aan de voorzijde is voor handen en eventueel nog uit te breiden in overleg met de verhuurder.

Nutsvoorzieningen:
Aangesloten op de voorzieningen van gas, water en elektra. Tevens aangesloten op de riolering.

Bijzonderheden:
In overleg met de verhuurder is uitbreiding (het aantal zitplaatsen) van het restaurant bespreekbaar. Er is tegen meerprijs een mogelijkheid tot uitbouw van een serre van circa 70 m². E.e.a. in overleg met verkoper. De omgevingsvergunning van deze uitbreiding is aanwezig. Tekeningen zijn beschikbaar.

Overname voor inventaris en goodwill is bespreekbaar. Voor de inventaris en goodwill wordt een overname som gevraagd van € 90.000,- excl. BTW.

De bovenwoning alsmede de vijver en tuin behoren niet tot het verhuurde.

Fiscaliteiten:
Voor het bedrijfsgedeelte (restaurant) is omzetbelasting van toepassing.

Aanvullende huurcondities/-voorwaarden:
Huurtermijn: 5 jaar met mogelijkheid tot verlenging met 5 jaar.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Volgens ROZ-Model.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100),
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bestemmingsplan informatie:
De bestemming is horeca. Bebouwingsvlak maximaal 2.029 m².

Overige informatie is via ons kantoor op te vragen.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 4.200,- p/m.
 • Servicekosten€ 0,- p/m.

Indeling

 • Soort ObjectHoreca
 • Totale oppervlakte246 m2
 • Perceeloppervlakte3.550 m2
 • Oppervlakte horeca246 m2

Parkeergelegenheid

 • Overdekt parkerenHet met een toegangshek afsluitbare parkeerterrein biedt gasten voldoende parkeergelegenheid voor het plaatsen van auto’s en fietsen. Het onverharde terrein is gelegen aan de voorzijde van het restaurant.
 • Onoverdekt parkerenHet met een toegangshek afsluitbare parkeerterrein biedt gasten voldoende parkeergelegenheid voor het plaatsen van auto’s en fietsen. Het onverharde terrein is gelegen aan de voorzijde van het restaurant.

Bouwvorm

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1934
 • Bouwjaar toelichting

Overig

 • LocatieLANDELIJK_GEBIED
 • EnergieklasseF
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Plattegrond

360º afbeeldingen