Skip to content

Gratis advies bij onteigening: minder zorgen, grotere schadevergoeding

De overheid ontwikkelt aan de lopende band plannen voor bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk, een industrieterrein of infrastructuur. De beoogde grond voor deze plannen kan eigendom zijn van particulieren of bedrijven. In dat geval zal de overheid deze grond in overleg willen aankopen. Lukt dit niet, dan kunnen zij op basis van de Onteigeningswet de benodigde grond onteigenen. Wil de overheid uw grond onteigenen? Schakel de onteigeningsdeskundige van Midden Nederland Makelaars in. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: de onteigenaar vergoedt deze kosten vrijwel altijd grotendeels of geheel.

Waarom advies vragen bij onteigening?

De onteigeningsdeskundige kent de Onteigeningswet en de rechtspraak rond onteigening. De onteigeningsdeskundige adviseert cliënten rond de hoogte van de schadeloosstelling. Dit biedt grote voordelen en de advieskosten rond de onteigening worden vrijwel altijd grotendeels of geheel vergoed door de onteigenaar.

Voordelen inschakelen onteigeningsdeskundige van MNM
Onteigeningsdeskundige Jaap Ridderhof van Midden Nederland Makelaars heeft meer dan 25 jaar ervaring rond onteigening. Regelmatig zet Jaap zijn ervaring in om dergelijke zaken minnelijk op te lossen, soms is er een onteigeningsprocedure nodig. Een onteigeningsprocedure is vaak complex en heeft veel impact op de betrokken. Het lukt vrijwel altijd om de zaak financieel naar tevredenheid af te wikkelen. Maar er is ook een emotionele kant. Als uw agrarisch bedrijf al generaties lang op dezelfde plek is gevestigd, doet het veel pijn als iemand uw eigendom wil afnemen. Juist dan vertrouwen veel mensen graag op de onteigeningsdeskundige van Midden Nederland Makelaars. De onteigeningsdeskundige kent de Onteigeningswet en de rechtspraak en adviseert zijn cliënten over de hoogte van de schadeloosstelling. De schadeloosstelling bij onteigening is doorgaans veel groter dan men verwacht, doordat de onteigeningsdeskundige álle kosten meerekent.

icon-check-thin

Meer dan 25 jaar ervaring in onteigeningsprocedures en vergaande kennis van de Onteigeningswet

icon-check-thin

Aangesloten bij Register DOBS (Deskundigen Onteigening en Bestuursrechtelijke Schadevergoeding)

icon-check-thin

Minder zorgen, grotere schadeloosstelling

Neem vrijblijvend contact op
Hebt u te maken met een overheid die uw grond wil aankopen voor de aanleg van bijvoorbeeld rondwegen, snelwegen, woningbouw of de aanleg van een bedrijventerrein? Rentmeester/taxateur en onteigeningsdeskundige Jaap Ridderhof helpt u graag bij het realiseren van een maximale schadeloosstelling bij onteigening. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op via telefoon of e-mail.

 

T 0342-420966 / 06-53299451

E J.Ridderhof@mnm.nl

Neem vrijblijvend contact op over onteigening en schadeloosstelling

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.