Skip to content

Ondernemer in Barneveld Centrum wat kan je dan verwachten?

Het winkelgebied van Barneveld bestaat uit een grote variatie aan ondernemers. Door de vele zelfstandige ondernemers heeft het een ongekende eigenheid. Geen eenheidsworst van ketens, maar een combinatie met unieke winkels op het gebied van mode, lifestyle en delicatessen met net een ander assortiment, afgewisseld door gezellige koffie- en eetgelegenheden. Barneveld wordt door bezoekers uit het hele land omschreven als verrassend en heerlijk compact, maar met voldoende aanbod voor een leuke dag shoppen.

De ondernemers zijn betrokken bij ‘hun centrum’ en bij elkaar. De Barneveldse Middenstandsvereniging neemt het voortouw in vele gezamenlijke evenementen van ‘Rode Loperdag’ en ‘Candlelight’ tot de ‘Dag van de amateurmuziek’ en ‘Kunstetalages’ en zorgt tevens voor sfeer met entertainment, maar ook door bijvoorbeeld de prachtige bloembakken en feestverlichting.

In de zomer gooit Barneveld hoge ogen met de, van oudsher bekende, Oud Veluwse Markten die bij de vele toeristen die in de regio verblijven, zeer geliefd zijn. Ook hier profiteren de ondernemers in het Centrum van. Niet zelden komen toeristen op een later moment terug om het gezellige dorp met zijn mooie winkels en terrassen nog eens te bezoeken.

Barneveld Centrum kent een stabiel ondernemersbestand en gelukkig weinig leegstand. Nieuwe ondernemers verwelkomt de Barneveldse Middenstandsvereniging met open armen en staan zij met raad en daad terzijde. Wordt u een nieuwe collega? Bekijk hier het beschikbare aanbod.