Skip to content

Verhuizen naar de Veluwe

Verhuizen van stad naar platteland is in trek. Jaarlijks krijgen de specialistische agrarisch makelaars van Midden Nederland Makelaars veel vragen van mensen die vanuit de Randstad naar de Veluwe willen verhuizen. De voorkeur gaat vaak uit naar een woonboerderij, ook landelijk wonen genoemd. Bij een verhuizing naar een woonboerderij komt meer kijken dan bij een verhuizing van huis naar huis. Daarom is een aankoopmakelaar op het gebied van agrarisch vastgoed en landelijk vastgoed aan te bevelen.

De aankoopmakelaar landelijk wonen helpt

Bij het aankopen van een woonboerderij komt veel kijken. De specialisten van Midden Nederland hebben het totale overzicht van waar u als koper rekening mee moet houden. Is er bijvoorbeeld jacht verpacht? Kunt u er paarden houden? Wat voor bestemmingsplan geldt er voor de omliggende landerijen en hoe zit het met stankcirkels? Dit zijn maar enkele voorbeelden van de in totaal ruim 90 onderwerpen om rekening mee te houden als koper van een woonboerderij, voordat de koop wordt gesloten. Voorkom verrassingen achteraf en schakel Midden Nederland Makelaars in. Onze bekwame agrarisch makelaars staan u graag bij in het aankoopproces van landelijk vastgoed of een agrarisch bedrijf.

Een boerderij of woonboerderij kopen

Midden Nederland Makelaars biedt een ruim aanbod aan agrarisch vastgoed. Denk hierbij aan een agrarisch bedrijf of een woonboerderij. Een deel van dit aanbod vindt u op de website. Daarnaast heeft onze makelaar een portefeuille agrarische bedrijven en woonboerderijen in de stille verkoop. Wilt u een boerderij of woonboerderij op de Veluwe of op de Utrechtse Heuvelrug kopen? Neem dan contact op met de agrarisch makelaar van Midden Nederland Makelaars. Bij de aankoop informeren wij u over vergunningen en lokale wet- en regelgeving. Daarnaast geven wij advies rondom vragen, bijvoorbeeld over sloopmeters en de rood-voor-roodregeling. Door onze jarenlange ervaring zijn de agrarisch makelaars en de rentmeester van Midden Nederland Makelaars dé specialist in het buitengebied.