Skip to content

Dé makelaar van Midden Nederland.

Goedemorgen,

Goedemiddag,

Goedenavond,

Goedenacht,

Met welke specialisatie kunnen we u helpen?

Nieuwbouw bij Midden Nederland Makelaars

Wilt u een nieuw huis kopen? Het grootste aanbod aan nieuwbouwwoningen in deze regio vindt u bij Midden Nederland Makelaars.

Dé makelaar van Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk

Dé makelaar van Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk

Elke dag helpen wij inwoners van Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk én ondernemers bij het kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van hun woning, bedrijfspand of agrarisch vastgoed. Dat doen we met een team van meer dan 40 medewerkers die werkzaam zijn als makelaar, taxateur, hypotheekadviseur of ondersteunend binnen onze expertises. Wat kunnen we voor u betekenen?

Lees alles over de toekomstige nieuwbouwwijk Bloemendal in Barneveld

Duidelijkheid over uw hypotheek

Wij helpen dagelijks woningkopers om een hypotheek te vinden die het beste bij hen past. Met een lage rente én goede voorwaarden. En heeft u al een hypotheek? Dan kijken we samen of u kunt besparen door over te sluiten!

Hypotheekadviseur en financieel planner in gesprek bij Midden Nederland Makelaars

Makelaar voor verkopen, kopen, verhuren en huren is er altijd een makelaar in de buurt.

Midden Nederland Makelaars is al meer dan 50 jaar actief. De makelaar beschikt over actuele vakkennis en uitgebreide lokale marktkennis in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. De brede online en offline presentatie van uw woning, bedrijfspand of agrarisch object zorgt voor een snelle verkoop tegen een optimale prijs. Met zes vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

 

Lokaal betrokken binnen Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk

Een makelaar van Midden Nederland Makelaars beschikt altijd over actuele kennis om u te ontzorgen. Wij zijn ook de makelaar bij wie de meeste woningzoekenden in de regio staan ingeschreven. Alle makelaars van MNM zijn lokaal betrokken en actief binnen de gemeenschap. Zo zijn wij de meest complete makelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.