Skip to content

Altijd op de hoogte met de Hypotheken app van MNM

Midden Nederland Hypotheken maakt uw leven net een beetje eenvoudiger met een hypotheken-app waarmee u altijd en overal op de hoogte bent van onderwerpen waar u graag meer over wilt weten.

In de app vindt u onder meer volledige renteoverzichten en verschillende rekentools waarmee u bijvoorbeeld uw maximale hypotheek kunt berekenen. Ook biedt de app de mogelijkheid voor een persoonlijke omgeving, waarin u uw lopende producten en documenten elk moment van de dag kunt inzien. Handige alerts geven u direct een seintje als er ontwikkelingen zijn die voor u relevant zijn. Zo heeft u alles bij de hand en bent u altijd up-to-date.

Ook geeft de app u informatie over onderwerpen als verhuizen, verbouwen, uit elkaar gaan en nog veel meer. En met de gratis nieuwsberichten-service van Midden Nederland Hypotheken bent u altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Of u nou voor het eerst een hypotheek afsluit of al een bestaande hypotheek hebt, met de app van Midden Nederland Hypotheken heeft u alle relevante informatie bij de hand!

Gepubliceerd op 09-02-2023