Skip to content

Dit kunt u doen als uw droomhuis nog niet te koop staat

Heeft u altijd al in een bepaalde woning willen wonen, maar komt het huis maar niet op de markt? U kunt dan zelf in actie komen. Door een briefje door de brievenbus te gooien of zelfs aan te bellen. Best spannend en voor sommige mensen een te grote stap.

Logisch ook. Want wat moet u zeggen? Zit die woningeigenaar daar wel op te wachten? En wat moet u doen als u eenmaal met elkaar in gesprek bent? Allemaal dingen waar u tegenaan kunt lopen.

Met MNM Woonspotter nemen wij u die zorgen uit handen. Hoe? Door uw interesse kenbaar te maken bij onze makelaars. Wij helpen u dan met het benaderen van de huidige eigenaar van de woning. Onze makelaars hebben veel regionale marktkennis en volop ervaring met het benaderen van woningeigenaren. Daardoor weten we als geen ander dat sommige mensen lang blijven dubben of ze hun woning wel of niet willen verkopen. Net als u zien veel woningeigenaren ertegenop. Hierdoor kan uw vraag misschien wel nΓ©t het duwtje in de rug zijn dat iemand nodig heeft om de stap te wagen.

Als u gebruik maakt van MNM Woonspotter ontzorgen we u helemaal. U blijft anoniem en de eigenaar heeft iets om over na te denken. En wie weet kunnen we u dit jaar wel helpen bij de aankoop van uw droomwoning.