Skip to content

Vestiging Harderwijk

Op zoek naar een makelaar in Harderwijk om uw huis te verkopen?
Midden Nederland Makelaars is dé makelaar van Harderwijk. Onze makelaars ontzorgen u graag als u uw huis in Harderwijk of Hierden wilt verkopen of verhuren. Met een actief verkoopbeleid benadert MNM woningzoekenden in de gemeente Harderwijk wiens zoekprofiel bij uw huis aansluit. En ons zeer grote woningaanbod is te vinden via sociale media, op Funda, op onze eigen website en in diverse offline uitingen in Harderwijk.

Benieuwd wat uw woning waard is?

Onze gecertificeerde woningtaxateurs helpen u snel aan een betrouwbaar taxatierapport.

icon-shield

Meeste transacties

Wij verkopen jaarlijks de meeste huizen in Midden-Nederland.

350+

icon-shield

Lokale marktkennis

Onze makelaars zijn ervaren en thuis in uw omgeving.

50 jaar

icon-shield

Tevreden verkopers

Meer dan 200 tevreden verkopers bevelen ons aan

9.1

Midden Nederland Makelaars is beëdigd taxateur en aangesloten bij de NVM
Verder verzorgen we taxaties van woningen en appartementen in de gemeente Harderwijk. Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij de NVM. Dat garandeert u dat we onze vakkennis op peil hebben en altijd alleen úw belangen behartigen. U heeft bovendien één contactpersoon die zich verdiept in uw persoonlijke situatie en die de markt in Harderwijk door en door kent. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of over onze aanvullende expertise op het gebied van agrarisch onroerend goed of bedrijfsonroerendgoed? Kom dan vrijblijvend kennismaken op ons makelaarskantoor in Harderwijk.

Uw huis wordt sneller verkocht met de MNM Zoekservice
Met de MNM Zoekservice krijgen meer dan 9.000 woningzoekenden een seintje van het nieuwste aanbod, nog voor dat dit op Funda of onze website staat. Uw woning wordt dus op alle mogelijke manieren door de makelaar van Midden Nederland Makelaars Harderwijk  in de spotlights gezet bij geïnteresseerden in uw regio.

Makelaar bij het kopen van een huis in Harderwijk
Midden Nederland Makelaars Harderwijk behartigt als aankoopmakelaar uw belangen bij het kopen van uw droomhuis in Harderwijk. Onze lokale marktkennis, controle op de bouwkundige staat en onderhandelingstechniek zetten we graag in als aankoopmakelaar. Wij adviseren u deskundig over de diverse nieuwbouwprojecten in Harderwijk.

Weten wat dé makelaar van Midden Nederland voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze makelaars.