Skip to content

Vestiging Nijkerk

Dé makelaar van Nijkerk voor verkoop, aankoop, verhuur, huur en taxatie
Wilt u uw huis in de gemeente Nijkerk verkopen of verhuren? Zoekt u een specialist voor de taxatie van uw huis in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen? Bent u op zoek naar een huis in de directe omgeving van Amersfoort? Voor al deze zaken is Midden Nederland Makelaars dé expert van de regio Nijkerk. Met een actief verkoopbeleid benadert MNM woningzoekenden in de gemeente Nijkerk wiens zoekprofiel bij uw huis aansluit. En ons zeer grote woningaanbod is te vinden via sociale media, op Funda, op onze eigen website en in diverse offline uitingen in Nijkerk. Uitgebreide kennis van de lokale markt, een persoonlijke benadering, een hoogwaardige presentatie van uw huis en een actief verkoopbeleid zijn kenmerkend voor de aanpak van Midden Nederland Makelaars. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met dé makelaar van Nijkerk.

 

icon-shield

Meeste transacties

Wij verkopen jaarlijks de meeste huizen in Midden-Nederland.

350+

icon-shield

Lokale marktkennis

Onze makelaars zijn ervaren en thuis in uw omgeving.

50 jaar

icon-shield

Tevreden verkopers

Meer dan 200 tevreden verkopers bevelen ons aan

9.1

Uw huis verkopen bij Midden Nederland Makelaars Nijkerk
Wanneer u uw woning verkoopt bij Midden Nederland Makelaars Nijkerk zetten de makelaars op alle mogelijke manieren uw woning in de spotlight. Met professionele foto’s, een woningvideo en een (3D-)plattegrond krijgen potentiële kopers een goede eerste indruk van uw woning.
Doordat de makelaars veel huizen verkopen in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen weten zij als geen ander hoe u de beste prijs voor uw woning kunt krijgen. Wilt u weten welke verkoopmethode het beste past bij uw wensen en behoeften? Neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars van Midden Nederland Makelaars Nijkerk.

Makelaar bij het kopen van een huis in Nijkerk
En wenst u de deskundige begeleiding van een makelaar bij het kopen van een huis in de gemeente Nijkerk? Onze lokale marktkennis, controle op de bouwkundige staat en onderhandelingstechniek zetten we ook als aankoopmakelaar in Nijkerk in. De NVM makelaars in Nijkerk zijn u graag van dienst.

Weten wat dé makelaar van Midden Nederland voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze makelaars

Uw huis verkopen zonder zorgen, dat is het idee!

Neem contact op met onze vestiging in Nijkerk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.