Skip to content

Vestiging Putten

MNM, dé makelaar van Putten
Midden Nederland Makelaars is een ervaren en betrouwbare makelaar in het groene Putten. Schakel MNM in voor het verkopen van uw huis, voor een taxatie of als aankoopmakelaar. Wij hebben het grootste aanbod in nieuwbouwwoningen van de Veluwe. Ook kunt u bij Midden Nederland Makelaars terecht voor het verhuren van uw huis of als u op zoek bent naar een huurhuis in Putten.

icon-shield

Meeste transacties

Wij verkopen jaarlijks de meeste huizen in Midden-Nederland.

350+

icon-shield

Lokale marktkennis

Onze makelaars zijn ervaren en thuis in uw omgeving.

50 jaar

icon-shield

Tevreden verkopers

Meer dan 200 tevreden verkopers bevelen ons aan

9.1

Actief verkoopbeleid van MNM Putten
Midden Nederland Makelaars biedt persoonlijke begeleiding, deskundig advies en een actief verkoopbeleid. Ons zeer grote woningaanbod is te vinden via mail, sociale media, op Funda, op onze eigen website en in diverse offline uitingen in Putten. Wij presenteren uw huis met behulp van onder meer fotomateriaal en video. Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij de NVM. Onze makelaars scholen zich voortdurend bij en kennen de woningmarkt in Putten zeer goed. Meer weten? Maak een afspraak met een makelaar bij MNM in Putten.

Beëdigde makelaars bij Midden Nederland Makelaars Putten
De makelaars bij makelaarskantoor MNM Putten zijn gekwalificeerd en ervaren met het taxeren van woningen. Behalve het taxeren van uw woning bieden wij ook expertise als aankoop- en verhuurmakelaar. Naast het uitgebreide mediapakket dat wordt aangeboden, wordt uw woning ook in de spotlight gezet bij ruim 9.000 woningzoekenden, die als eerste op de hoogte worden gebracht van het nieuwste aanbod bij hen in de regio.

Weten wat dé makelaar van Midden Nederland voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze makelaars

Neem contact op met onze vestiging in Putten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.