Skip to content

Nieuw: MNM Duurzaamheidsscan

Handige hulp van MNM bij het verkopen van uw huis

Huizenbezitters die via Midden Nederland Makelaars hun woning te koop aanbieden, profiteren van de voordelen van de recent geïntroduceerde en unieke MNM Duurzaamheidsscan. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Bekijk onderstaande video of lees verder!

Afspraak voor MNM Duurzaamheidsscan

Bemiddelt één van onze makelaars bij de verkoop van uw woning? Dan kan er een afspraak worden gemaakt voor de MNM Duurzaamheidsscan. Een erkend adviseur komt vervolgens bij u langs en inspecteert in anderhalf uur tijd uw hele woning; van de kruipruimte tot de nok van de zolder. Er wordt hierbij gekeken naar onder andere de isolatie, ventilatie, verwarming, verlichting en het gebruik van duurzame energiebronnen. Ook worden uw energieverbruik en de precieze oppervlaktematen van alle ruimtes in kaart gebracht.

Rapportage

Na de MNM Duurzaamheidsscan ontvangt u een rapportage waarin de resultaten van de scan worden beschreven en waarin aan potentiële kopers adviezen worden gegeven om de duurzaamheid van uw huis te verbeteren en te laten zien welke maatregelen er genomen kunnen worden om de woning duurzamer te maken. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van extra isolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Dus iedereen die een bezichtiging komt doen in uw huis, kan deze rapportage opvragen en daarin in één oogopslag zien hoe met concrete maatregelen de woning verduurzaamd kan worden. Dit geeft potentiële kopers meer inzicht en zekerheid over de kosten voor het verduurzamen van de woning en kan hen overtuigen om voor uw huis te kiezen en kan ervoor zorgen dat uw huis sneller verkocht wordt. Want vaak blijkt dat het verduurzamen van oude woningen helemaal niet zo ingewikkeld is en veel hoeft te kosten.

Erkende installateurs

De MNM Duurzaamheidsscan geeft niet alleen advies, maar gaat een stapje verder. De scan bevat een overzicht van de energiebesparing én de bijbehorende kostenbesparing na uitvoering van de geadviseerde maatregelen. De koper van uw woning ontvangt bovendien gelijk (maatwerk) offertes van erkende en betrouwbare installateurs om de maatregelen uit te voeren. Deze offertes zijn gebaseerd op de informatie die door de adviseur is opgenomen tijdens het bezoek aan uw woning. Dus ook de offertes zijn maatwerk en de koper wordt geheel ontzorgd.

MNM Duurzaamheidsscan

Wilt u meer weten over de MNM Duurzaamheidsscan? Neem contact op met één van onze makelaars.