Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Bloemendal - Bloementuin

€ 279.950,- t/m € 835.000,-

Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Bloemendal - Bloementuin

€ 279.950,- t/m € 835.000,-

Bloemendal - Bloementuin

In de Bloementuin zit je op rozen!
De avondzon glinstert in het water, je voelt de warmte op je huid. De wind ruist door de hoge bomen, de geur van lavendel vliegt subtiel langs. In de Bloementuin staan al je zintuigen aan. Dit is dΓ© plek waar je ontspannen woont. Met het knusse Barneveldse dorpsgevoel. In een duurzaam huis. Met veel water, groen en natuurschoon om je heen. Een schot in de roos!

Wonen met de natuur overal om je heen.
De wijk Bloementuin maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Bloemendal, in Barneveld-Noord. De wijk komt op een plek waar al veel oude bomen staan en langgerekte waterpartijen liggen. Hierdoor voelt de nieuwbouwbuurt direct al volwassen aan. Door de lange, smalle en vooral groene woonstraten straalt de buurt een knus gevoel uit. Hier ontmoet je gemakkelijk je buren op straat voor een praatje, en stoepranden de buurtkinderen gezellig samen. Vogels vliegen naar hun nestkastjes aan de huizen, planten groeien hier weelderig. Voel je dat je hier helemaal tot rust komt?

Veelzijdigheid in woningen.
Zo veelzijdig als de natuur is, zo divers is ook de wijk Bloementuin. Er komt een mix aan woningtypen, zo is er voor iets wat wils. Kies jij voor een rijwoning, vrijstaande woning of juist een levensloopbestendige woning? En ook in de architectuur brengen we veel variatie aan. Gevelbeelden wisselen elkaar af, hier en daar zie je een afwijkend huis. Nooit in knalpaars of volledig in staal, maar juist passend bij de natuur om je heen.

Alle verkoopdocumentatie is op de projectwebsite beschikbaar en kunt u zich via de website inschrijven voor uw favoriete woning. Let op: op dinsdag 7 december om 15.00 uur start de verkoop van Bloementuin fase 1. Je kunt je t/m dinsdag 14 december 15.00 uur inschrijven.

Projectwebsite: https://www.nieuwbouw-in-bloemendal.nl/

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 279.950,- t/m € 835.000,-

Website

Planning

Verwachte datum start verkoop: 7 december 2021
Verwachte datum start bouw: NTB
Verwachte datum oplevering: NTB

Locatie