Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Beekse Hoek | Levensloopwoningen | Oostbroek

€ 520.000,- t/m € 535.000,-

Perceeloppervlakte 269 / 276 m2 Woonoppervlakte 107 / 110 m2
1 Beschikbaar
2 Verkocht
1 Verkocht o.v.
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Beekse Hoek | Levensloopwoningen | Oostbroek

€ 520.000,- t/m € 535.000,-

Perceeloppervlakte 269 / 276 m2 Woonoppervlakte 107 / 110 m2
1 Beschikbaar
2 Verkocht
1 Verkocht o.v.

Beekse Hoek | Levensloopwoningen | Oostbroek

KOM WONEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, IN EEN VAN DE VIER LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN IN BEEKSE HOEK – KOOTWIJKERBROEK

Uniek gelegen aan de rand van De Veluwe ligt het dorp Kootwijkerbroek. Met haar vele boerderijen en bijbehorende weilanden heeft Kootwijkerbroek een fraai landelijk karakter. Tussen de Kerkweg en de Essenerweg wordt de nieuwe woonwijk Oostbroek ontwikkeld. In deze aardgasloze wijk is veel ruimte voor groen. Er komt een grote diversiteit aan bomen, planten, struiken en kruiden en voor een aantal vogelsoorten worden op verschillende plekken nestkasten ingebouwd. De woningen worden duurzaam gebouwd en krijgen daarnaast een uitstraling die goed past bij de omgeving. De noordkant van Oostbroek grenst aan De Kleine Beek, waar de naam van dit nieuwbouwproject aan refereert; Beekse Hoek.

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.
Daarom worden de woningen van het project ‘Beekse Hoek’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

WONEN IN KOOTWIJKERBROEK
Kootwijkerbroek… een dorp met karakter!
Kootwijkerbroek ligt op een centrale locatie in de Gelderse Vallei! Dit van oorsprong agrarische dorp ademt nog steeds de rust en saamhorigheid uit die zo kenmerkend is voor deze streek. Een dorp waar men omkijkt naar elkaar. Met haar vele boerderijen en de daarbij behorende weilanden kent dit dorp een fraai landelijke karakter. Stille lanen slingeren door het landschap vol rustig grazend vee. Met verse melk en eieren op fietsafstand. Sowieso leent de omgeving zich uitstekend voor een mooie ontdekkingstocht op het stalen ros. Kootwijkerbroek maakt deel uit van de gemeente Barneveld.
De trots van Kootwijkerbroek is de Puurveense molen. Generaties zijn opgegroeid met misschien wel de mooiste molen van Nederland. Het dorp was dan ook diepbedroefd toen de molen in 1964 tot de grond afbrandde. Gelukkig heeft Kootwijkerbroek sinds kort weer de beschikking over de geheel gerestaureerde molen, die het decor is voor diverse festiviteiten waaronder de jaarlijkse winterfair.

Met maar liefst 9 dorpskernen is gemeente Barneveld een fijne plek om te wonen. Het is niet voor niets dat veel mensen hier vakantie vieren. In de bosrijke omgeving met gezellige dorpscentra is namelijk van alles te beleven. In Kootwijkerbroek krijgt dorps wonen een nieuwe betekenis!

DE WONINGEN
4 Levensloopbestendige woningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 269 m² tot 276 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 107 tot 110 m²
- koopsommen vanaf € 520.000,- v.o.n. tot € 535.000,- v.o.n.

De woningen worden standaard voorzien van een houten berging.
De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021.

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beiden al jaren actief in en rond het dorp Kootwijkerbroek. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Kootwijkerbroek. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 520.000,- t/m € 535.000,-
  • Start bouw1 januari 2024
  • Oplevering vanaf1 januari 2025

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud255 / 260 m2
  • Woonoppervlakte107 / 110 m2
  • Perceeloppervlakte269 / 276 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 23 november 2023
Verwachte datum start bouw: 1 januari 2024
Verwachte datum oplevering: 1 januari 2025

Woningtypes

Lees meer
1 bouwnummer beschikbaar
Hoofdfoto voor het bouwtype Kootwijkerbroek – Beekse Hoek | Levensloopwoningen | Oostbroek

Levensloopwoningen

Perceel
269 / 276 m2
Woonoppervlakte
107 / 110 m2
€ 520.000,- t/m € 535.000,-