Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

De Beektuinen

€ 328.500,- t/m € 820.000,-

Perceeloppervlakte 161 / 506 m2 Woonoppervlakte 141 / 177 m2
1 Onder optie
19 Verkocht
1 Verkocht o.v.
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

De Beektuinen

€ 328.500,- t/m € 820.000,-

Perceeloppervlakte 161 / 506 m2 Woonoppervlakte 141 / 177 m2
1 Onder optie
19 Verkocht
1 Verkocht o.v.

De Beektuinen

MIJN STEK, JOUW PLEK. WELKOM IN ‘DE BEEKTUINEN‘
 
Op één van de mooiste plekjes van de Doornsteeg komt ‘de Beektuinen’. Een wijds opgezette buurt met een landelijk karakter. ‘De Beektuinen’ bestaat uit kleinschalige nieuwbouwproject met een eigen karakter en woningaanbod. Wat een rust, hier woon je echt buiten… zelfs als je binnen bent.
 
‘MijnStek - de Beektuinen’ bestaat uit 21 duurzame nieuwbouwwoningen. Je hebt de keuze uit 14 twee-onder-één-kapwoningen met garage in drie verschillende uitvoeringen en diverse kleurstellingen. Verder is er 1 drie-onder-één-kapwoning, bestaande uit twee hoekwoningen en een tussenwoning met heerlijke tuinen op het zuiden. Aan de Holkerweg prijken straks 2 vrijstaande woningen en er komen ook nog 2 specials: de Beektuinvilla’s met vrije uitkijk op de Dammersbeek. Kom straks via de Holkerweg aanrijden en loop via de iets gebogen straat richting de Beekzone.
 
De meeste woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en op enkele plekken is er ook parkeergelegenheid in de straat. In het parkeerhofje kunnen bezoekers de auto kwijt.
 
Door de groene hagen die de kavels omlijsten wordt het groene karakter van de omgeving het buurtje ingetrokken. Als je dan bedenkt dat alle huizen op een ruime kavel staan, dan begint het beeld zich vast al een beetje te vormen.
 
De achtertuinen liggen allemaal bijzonder gunstig op de zon. Dat komt enerzijds door de oriëntatie, anderzijds door de breedte en diepte.
 
Er is bijna geen huis hetzelfde. Door de verschillende types, de variatie in steenkleuren en door de verschillen in goothoogtes.
 
Ontdek waar jij jezelf ziet wonen!
 
Procedure verkoop woningen ‘de Beektuinen’
LET OP: Er is geen inschrijfperiode en er volgt géén loting. Opties kunnen direct worden verstrekt. 
U geeft uw voorkeur(en) door en de makelaars zullen de woningen op volgorde van binnenkomst toewijzen aan toekomstige kopers.

Vind jij je plek in Woonstek Doornsteeg?

Woonstek Doornsteeg is een groene kindvriendelijke wijk waar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd wordt. De ligging is ideaal ten opzichte van groen, de bestaande stad en de uitvalswegen. Hier leef je nog echt het ouderwetse landelijke leven, maar wel in een huis van nu. Alles is even comfortabel en mooi. Voorlopig geen zorgen om het onderhoud, dus volop tijd om te genieten van je nieuwe Stek.
 
MijnStek - de Beektuinen
De Doornsteeg groeit volop! De woningen in ‘de Boomgaard;  zijn al opgeleverd en in ‘de Stegen’ wordt stevig gebouwd. De invulling van de Doornsteeg gaat verder met ‘MijnStek - de Beektuinen’. Hier bouwen we exclusieve woningen in het groenste stukje Doornsteeg. Doornsteeg heeft de Dammersbeek, de nostalgische Doornsteeg, waardevolle bomen, sloten en niet te vergeten het zicht op dé kerk van Nijkerk. Al deze elementen koesteren we in dit unieke stukje van Woonstek Doornsteeg. Waar mogelijk behouden we de kwaliteiten én voegen we nieuwe toe. De gemeente versterkt de bestaande structuur van de beek. Door ‘de Beektuinen’ op deze wijze vorm te geven, ontstaat er een hoogwaardig nieuw leefgebied dat zich naadloos voegt in wat al bestaat. De Beektuinen heeft landelijke sfeer met een eigentijdse architectuur die goed past in de omgeving, waarbij de toepassing van natuurlijke en duurzame materialen een belangrijke rol spelen.
 
De Boomgaard
Met de positie en grote variatie aan huizen, de glooiende wadi’s en de vele bomen heeft de al opgeleverde buurt het sfeertje van een boomgaard. Het historische groen langs de bestaande Doornsteeg en de prachtige woonomgeving zijn kenmerkend.
 
De Stegen
‘De Stegen’ is op dit moment in aanbouw. De buurt bestaat uit steegjes die uitkomen op ‘de Beekzone’. Bijzonder aan deze buurt is dat er veel verschillende woonsferen zijn. In ‘de Stegen’ komt een school, zodat je kinderen nooit ver hoeven te lopen.
 
De Beektuinen
‘De Beektuinen’ is de meest landelijke buurt sluit aan op de bestaande omgeving van de Holkerweg. Deze buurt heeft een kleinschalig karakter en de relatie met het landschap is groot. In ‘de Beektuinen’ woon je vol in de natuur.
 
Bereikbaarheid
Vanaf de Doornsteeg rij je binnen een half uur naar de randstad. Ook fiets je zo over de Holkerweg naar het centrum van Nijkerk. Even concreet: met ongeveer 6 minuten fietsen sta je in hartje Nijkerk.
 
Omgeving
Nijkerk is een prachtige stad in het hart van Nederland. Hier woon je midden in het land op een half uur rijden van de Randstad. Lekker dicht bij Amersfoort, Almere, ’t Gooi, Harderwijk en Apeldoorn. Ideaal als je er graag op uittrekt of voor het werk geregeld op pad moet.
 
Naast een uitstekend voorzieningenaanbod heeft Nijkerk nog veel meer te bieden. Van mooie winkels tot uitstekende horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en goede scholen. Wat Nijkerk nog aantrekkelijker maakt, is de prachtige omgeving. In en om Nijkerk vind je avontuurlijke bossen, prachtige heides en polderweggetjes gesierd door knotwilgen. Recreatiegebied ‘Nieuw Hulckestein’ is erg populair bij watersporters.
 

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 328.500,- t/m € 820.000,-
  • Start bouw4 januari 2021
  • Oplevering vanaf4 januari 2022

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud501 / 749 m2
  • Woonoppervlakte141 / 177 m2
  • Perceeloppervlakte161 / 506 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 22 juni 2020
Verwachte datum start bouw: 4 januari 2021
Verwachte datum oplevering: 4 januari 2022

Woningtypes

Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – De Beektuinen

2 vrijstaande villa's

Perceel
472 / 473 m2
Woonoppervlakte
177 m2
€ 820.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – De Beektuinen

14 twee-onder-één-kapwoningen

Perceel
262 / 304 m2
Woonoppervlakte
161 / 175 m2
€ 525.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – De Beektuinen

2 hoekwoningen

Perceel
279 / 287 m2
Woonoppervlakte
141 / 154 m2
€ 443.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – De Beektuinen

2 vrijstaande woningen

Perceel
495 / 506 m2
Woonoppervlakte
170 m2
€ 770.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – De Beektuinen

1 middenwoningen

Perceel
161 m2
Woonoppervlakte
141 m2
€ 328.500,-

Locatie