Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Groot Nyenbeeck

€ 315.000,- t/m € 880.000,-

Perceeloppervlakte 129 / 594 m2 Woonoppervlakte 120 / 202 m2
1 Onder optie
20 Verkocht
2 Verkocht o.v.
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Groot Nyenbeeck

€ 315.000,- t/m € 880.000,-

Perceeloppervlakte 129 / 594 m2 Woonoppervlakte 120 / 202 m2
1 Onder optie
20 Verkocht
2 Verkocht o.v.

Groot Nyenbeeck

Welkom thuis in ‘Groot Nyenbeeck’  - Doornsteeg fase 2 -  Nijkerk
 
Woongenot is een verzamelbegrip dat bestaat uit diverse belangrijke elementen die als geheel iets aangenaams opleveren. Dat begint bijvoorbeeld bij de ligging van de woning. Hoe is de bereikbaarheid? Hoe veilig is de wijk voor mijn spelende kinderen? En vind ik belangrijke voorzieningen als scholen en een supermarkt bij mij in de buurt? Belangrijke vragen waar het project ‘Groot Nyenbeeck’ in Nijkerk een bevredigend antwoord op geeft.
 
Naast een gezellig stadscentrum met mooi gevarieerde terrassen en een aantrekkelijk winkelaanbod is Nijkerk ook vanwege de ideale ligging ten opzichte van rijkswegen een heerlijke plek om er te wonen. Maar ook liefhebbers van cultuur halen hun hart op in en om Nijkerk.
 
Het winkelaanbod is bijzonder gevarieerd. Een keur aan scholen, (sport)verenigingen en kerken zorgen ervoor dat inwoners de stad niet uit hoeven voor allerhande voorzieningen. Geniet u van de natuur? Dan is een fietstocht in het waterrijke buitengebied een absolute aanrader.
 
Het project ‘Groot Nyenbeeck’  is gelegen in het grote uitbreidingsplan ‘Doornsteeg fase 2’ in  Nijkerk. Een bijzonder kindvriendelijke woonwijk waarbij duurzaamheid een belangrijk centraal thema is. Dit thema krijgt dan ook op velerlei wijze gestalte in de nieuwe woonwijk. Denk daarbij ook aan de duurzame inrichting van de openbare ruimte, met duurzame materialen en LED-straatverlichting. Alles gericht op een betere toekomst. Een verantwoorde leefomgeving waar het niet alleen goed toeven is, maar waar u jaren naar tevredenheid zult wonen. Alles volgens de eisen van de toekomst.
 
De woningen van het project ‘Groot Nyenbeeck’ worden standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept. Enkele in de basis genomen duurzame en energiezuinige maatregelen zijn; bouwkundige schil, lucht-water warmtepomp, HR ++ glas, vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping en PV-panelen.
 
DE WONINGEN
4 Vrijstaande woningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 420 m² tot 594 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 160 m² tot 202 m²
- koopsommen vanaf € 725.000,- v.o.n. tot € 880.000,- v.o.n.
 
12 Twee-onder-één-kapwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 218 m² tot 444 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 152 m² tot 170 m²
- koopsommen vanaf € 510.000,- v.o.n. tot € 595.000,- v.o.n.
 
6 Hoekwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 190 m² tot 368 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 139 m²
- koopsommen vanaf € 400.000,- v.o.n. tot € 455.000,- v.o.n.
 
8 Middenwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 129 m² tot 152 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 134 m²
- koopsommen vanaf € 315.000,- v.o.n. tot € 328.500,- v.o.n.
 
De twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage.

De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garages bij hoekwoningen zijn optioneel.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt!
Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.
 
EEN DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE BASIS
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.
Daarom worden de woningen van het project ‘Groot Nyenbeeck’ standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.
 
MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
 
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond de stad Nijkerk. Hierdoor kennen ze de stad  en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.
 
‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de prachtige nieuwste wijk van Nijkerk. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’
  
OMGEVING
Wat is het heerlijk wonen in Nijkerk!
Deze oude stad, centraal gelegen aan de rand van de Veluwe en aan de randmeren, heeft vele gezichten. Een historisch centrum met een dorps karakter met een gevarieerd aanbod van winkels en horeca. Maar ook een weids natuurgebied met bos en water zover als het oog reikt.
 
Inmiddels wonen er al ruim 42.000 mensen in Nijkerk. Hier is het aantrekkelijk wonen. Door de centrale ligging tussen de Randstad en groen van de Veluwe en de aansluitingen op de snelwegen A1 en A28 vind je hier veel bedrijvigheid. Je bent zo in de grote stad, maar zoek je meer de rust, dan kun je genieten van de natuur om de hoek. Vele fiets- en wandelpaden brengen je langs avontuurlijke bossen, heide en polderweggetjes.
Aantrekkelijk is ook de ligging aan de randmeren. Nijkerk heeft een eigen jachthaven waar het een groot deel van jaar lekker levendig is. Recreanten varen af en aan met hun opgepoetste boten. Neem ook eens een duik bij één van de stranden die Nijkerk rijk is.
 
Het dorpse karakter van Nijkerk vind je in het rijke verenigingsleven. Met elkaar maak je de stad; de mensen kijken nog naar elkaar om. Kortom, wie hier eenmaal woont gaat hier niet zo snel meer weg!
 

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 315.000,- t/m € 880.000,-
  • Start bouw1 december 2020
  • Oplevering vanaf1 december 2021

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud416 / 890 m2
  • Woonoppervlakte120 / 202 m2
  • Perceeloppervlakte129 / 594 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 9 juni 2020
Verwachte datum start bouw: 1 december 2020
Verwachte datum oplevering: 1 december 2021

Woningtypes

Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – Groot Nyenbeeck

4 Vrijstaande woningen

Perceel
420 / 594 m2
Woonoppervlakte
160 / 202 m2
€ 725.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – Groot Nyenbeeck

8 Middenwoningen

Perceel
129 / 152 m2
Woonoppervlakte
120 / 134 m2
€ 315.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – Groot Nyenbeeck

12 Twee-onder-één-kapwoningen

Perceel
129 / 594 m2
Woonoppervlakte
152 / 170 m2
€ 510.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Nijkerk – Groot Nyenbeeck

6 Hoekwoningen

Perceel
190 / 368 m2
Woonoppervlakte
120 / 139 m2
€ 400.000,-

Locatie