Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Het Spaanse Leger

€ 0,- t/m € 999.999,-

Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Het Spaanse Leger

€ 0,- t/m € 999.999,-

Het Spaanse Leger

Aan de zuidkant van Nijkerk, op de grens waar stad en platteland elkaar ontmoeten, wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Een ambitieuze en onderscheidende wijk. Het Spaanse Leger bestaat straks uit verschillende buurtjes, die allemaal zijn ontworpen rondom een gezamenlijk erf of brink. Helemaal geïnspireerd op de boerderijen met bijgebouwen die we in Nijkerk op het platteland zien.

De eerste deelfase van nieuwbouwwijk Het Spaanse Leger bestaat uit 1 vrijstaande, 8 twee-onder-één-kap, 4 levensloopbestendige en 26 hoek- en middenwoningen. De huizen worden gesitueerd rondom drie kleinere erfjes met elk een eigen karakter en eigen sfeer. Op deze manier ontstaat steeds weer een aantrekkelijk en kindvriendelijk buurtje.

Op donderdag 21 oktober 2021 zijn de eerste 39 woningen in verkoop gegaan! 

Alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite beschikbaar en kunt u zich via de website inschrijven voor uw favoriete woning.
Let op: inschrijven kan tot woensdag 27 oktober 2021 17.00 uur

 

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 0,- t/m € 999.999,-

Website

Planning

Verwachte datum start verkoop: 21 oktober 2021
Verwachte datum start bouw: NTB
Verwachte datum oplevering: NTB
De woningen in fase 1

De woningen in fase 1

De eerste deelfase van nieuwbouwwijk Het Spaanse Leger bestaat uit 1 vrijstaande, 8 twee-onder-één-kap, 4 levensloopbestendige en 26 hoek- en middenwoningen. De huizen worden gesitueerd rondom drie kleinere erfjes met elk een eigen karakter en eigen sfeer. Op deze manier ontstaat steeds weer een aantrekkelijk en kindvriendelijk buurtje. Er wordt veel aandacht besteed aan het groen in de buurt. Zo wordt bijvoorbeeld in het centrum van elk erf een eigen unieke erfboom geplant, waar je in de zomer heerlijk onder het genot van een kopje koffie of een borreltje met je buren kunt samenkomen.

Goed bereikbaar

De nieuwe woonwijk Het Spaanse Leger heeft een geweldige ligging aan de Amersfoortseweg in Nijkerk.

Grote diversiteit

Aan elk afzonderlijk erf staan verschillende type woningen, die hoofdzakelijk met de voorzijde naar het erf gericht zijn.

Autoluwe buurt

Omdat de buurten autoluw zijn kan optimaal gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke buitenruimte.

Locatie