Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

10 woningen in Overbeek

€ 449.000,- t/m € 545.000,-

Perceeloppervlakte 249 / 388 m2 Woonoppervlakte 135 / 173 m2
5 Verkocht
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

10 woningen in Overbeek

€ 449.000,- t/m € 545.000,-

Perceeloppervlakte 249 / 388 m2 Woonoppervlakte 135 / 173 m2
5 Verkocht

10 woningen in Overbeek

Aan de rand van de nieuwe villawijk worden 10 ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE/BERGING gerealiseerd. Het ontwerp van deze woningen is bijzonder verrassend, doordat elk blok een eigen ‘look and feel’ krijgt en er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen. Kortom: de variatie in dit kleinschalige project is juist héél groot!

De helft van deze prachtige woningen zullen als levensloopbestendige woning worden uitgevoerd, ideaal met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping nog 3 slaapkamers en een 2e badkamer. Dit biedt ook de mogelijkheid om eerst voor extra ruimte op de begane grond te kiezen en pas als de situatie erom vraagt beneden de slaapkamer en badkamer te realiseren.

Van de Kolk Bouw B.V. uit Garderen zal deze woningen gaan bouwen, uiteraard met Woningborggarantie, de opleveringsprognose is eind 2021 gepland.

Waarom kiezen voor Voorthuizen?

Voorthuizen, ook wel ‘de entree van de Veluwe’ genoemd, is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Voorthuizen is werkelijk prachtig. Lekker zo vanuit huis wandelend ‘Het Wilbrinkbos’ in of kiest u één van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen. In de bossen kunt u op zoek naar de edelherten, reeën en zwijnen. Dit zijn er nog maar drie van de “grote vijf” van de Veluwe!

Een prachtig dorp, gelegen dichtbij de A1 in het midden van het land. Zo zijn de grote steden als Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk binnen een kwartier bereikbaar, maar ook bent u binnen een uur in Amsterdam. In het dorp is alles op fietsafstand. Daarnaast zorgt het treinstation Barneveld Noord en bushalte de Punt ervoor dat u in directe verbinding staat met Ede, Amersfoort en de Randstad.

Recreatiegebied Zeumeren (waterskiën) en zwembad De Heuvelrand zijn op fietsafstand bereikbaar. Ook kunt u in Voorthuizen diverse sporten beoefenen, zo zijn er o.a. voetbal-, tennis-, volleybal- en korfbalverenigingen en zijn er in de regio meerdere golfbanen. Wilt u lekker een hapje eten of een ijsje halen? Op het Bunckmanplein kunt u op de zonnige dagen heerlijk op het terras zitten. Op dit centrale plein wordt tevens wekelijks een warenmarkt gehouden met in de zomer evenementen als Voorthuizen Straalt, de Braderie, Voortbruisen en de kermis. Voorthuizen is altijd in beweging. Voorthuizen Groeit!

Naast het ruime aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten liggen de scholen op korte afstand. De royaal opgezette wijk Overbeek, grenzend aan ‘Het Wilbrinkbos’ en de Woonwijk Blankensgoed ligt eigenlijk overal dichtbij. Zo wilt u wonen!

Verkoopinformatie:

Voor de verkoop van deze wijk hebben Midden Nederland Makelaars en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hun handen in één geslagen. Zij hebben beide jarenlang ervaring met het adviseren en begeleiden van nieuwbouwprojecten. Dit aangevuld met ruime kennis en ervaring van Voorthuizen en de omgeving, vormen zij samen een enthousiast team en zijn voor de toekomstige kopers de perfecte sparringpartner. Neem snel contact op met de makelaar voor meer informatie voor de uitgebreide brochure of meer informatie over dit prachtige bouwplan.

Er zijn in deze wijk ook nog enkele kavels voor de bouw van uw vrijstaande droomwoning beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 449.000,- t/m € 545.000,-
  • Start bouw1 november 2020
  • Oplevering vanaf1 november 2021

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud555 / 680 m2
  • Woonoppervlakte135 / 173 m2
  • Perceeloppervlakte249 / 388 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 16 juli 2020
Verwachte datum start bouw: 1 november 2020
Verwachte datum oplevering: 1 november 2021

Woningtypes

Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Voorthuizen – 10 woningen in Overbeek

5 Comfortwoningen

Perceel
249 / 388 m2
Woonoppervlakte
135 / 136 m2
€ 449.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Voorthuizen – 10 woningen in Overbeek

5 halfvrijstaande woningen

Perceel
339 / 381 m2
Woonoppervlakte
163 / 173 m2
€ 529.000,-

Locatie