Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Appartementen - Kromme Akker Zuid

€ 225.000,- t/m € 230.000,-

Woonoppervlakte 49 / 57 m2
7 Onder optie
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Appartementen - Kromme Akker Zuid

€ 225.000,- t/m € 230.000,-

Woonoppervlakte 49 / 57 m2
7 Onder optie

Appartementen - Kromme Akker Zuid

Voor meer informatie over deze riante woningen én de enige mogelijkheid tot inschrijving verwijzen wij u naar de website: nieuwbouwvoorthuizen.nl

De laatste fase in de woonwijk Kromme Akker Zuid 2 is in verkoop gegaan. Dit plan omvat 7 sociale koopappartementen.

Voor deze sociale koopappartementen geldt een voorwaarden aan uw actueel (gezamenlijk) bruto jaarinkomen en een zelfbewoningsplicht van 10 jaar. Lees deze voorwaarden goed door op de site nieuwbouwvoorthuizen.nl

Kromme Akker Zuid, fase 2 is een nieuwe groene woonbuurt in Voorthuizen. Het stedenbouwkundig ontwerp voor de buurt houdt rekening met de aanwezige landschappelijke kwaliteiten in de omgeving. Om de buurt heen liggen (deels) bestaande groene randen. Deze brede groen- en waterstructuren vormen samen de groene kamer waarbinnen de woonbuurt is ontworpen.

Langs de noordrand wordt de beplanting op de oevers meer biodivers gemaakt waarbij waar mogelijk de steile oever wordt afgegraven. Langs de westrand is een nieuw landschap ontworpen bestaande uit een watergang met flauwe oevers en nieuwe beplanting bestaande uit een fraaie mix van bomen en heesters. Langs de Wikselaarseweg/Groote Elstweg wordt een doorgaande bomenstructuur geplant zodat deze fraaie landweg een groene begeleiding aan beide kanten krijgt. Langs de oostrand vormen wadi’s met bomen de grens naar het aangrenzende terrein met de nieuwe basisschool en het Dorpshuis.

Vanuit de buurt, die ontworpen is als (zoveel mogelijk) autoluwe hoven, is direct zicht op het omliggende groen. Doordat de hoven zich verbreden naar buiten toe ontstaat er ruimte voor groen in de hoven en wordt de verbinding naar buiten versterkt. Ieder hof krijgt kleurrijke plantvakken waarin het beplantingsprincipe ‘green to colour’ wordt toegepast. Centraal ligt een grote groene ruimte die het hart vormt en verschillende functies heeft, zoals spelen, ontmoeten en waterberging.

De buurt is opgebouwd uit een mix van verschillende woningtypen voor verschillende doelgroepen waaronder starters en senioren. Deze verschillende woningtypes zorgen ervoor dat verschillende leefstijlen hier door elkaar heen wonen.
De architectuur van de woningen is beslist hoogwaardig te noemen, er wordt gebruikt gemaakt van mooie materialen en de diversiteit in kapvormen zorgen voor veel variatie in het gevelbeeld.

De woningen worden uiteraard gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen inéén geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Voorthuizen. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.
‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe appartement in de wijk Kromme Akker Zuid 2! Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 225.000,- t/m € 230.000,-

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud1 m2
  • Woonoppervlakte49 / 57 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 7 oktober 2021
Verwachte datum start bouw: NTB
Verwachte datum oplevering: NTB

Woningtypes

Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Voorthuizen – Appartementen – Kromme Akker Zuid

Appartementen

Woonoppervlakte
49 / 57 m2
€ 225.000,- t/m € 230.000,-