Skip to content
Terug naar project

6 Sociale koopwoningen

Project: Mijn Stek Nijkerk

€ 200.000,-

Perceeloppervlakte 112 / 153 m2 Woonoppervlakte 98 m2
Ik heb interesse

6 Sociale koopwoningen

Project: Mijn Stek Nijkerk

€ 200.000,-

Perceeloppervlakte 112 / 153 m2 Woonoppervlakte 98 m2
Ik heb interesse

Omschrijving

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. 

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds gerealiseerde woningen in De Boomgaard. De huizen liggen verspreid en het woningaanbod is bijzonder gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen. In totaal komen er 49 koopwoningen. Er zijn vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, midden- en hoekwoningen. Vervolgens kunt u ook nog kiezen uit verschillende woonsferen. Wat past het beste bij u? Landelijk, nostalgisch of dorps? Net als het woningaanbod is ook de architectuur gevarieerd. De verschillende steenkleuren, kapvormen en -richtingen, goothoogtes en details dragen bij aan een sfeervol dorps beeld. Het leuke hiervan is dat geen straat hetzelfde is waardoor er veel herkenning is. 

Nijkerk zet hoog in op duurzaamheid ten aanzien van de woonwijk én de woningen. Qua woningbouw lopen we vooruit op de standaard duurzaamheidseisen. Allereerst zorgen we voor een optimale ventilatie, isolatie en zon-oriëntatie. Daarbij plaatsen we op het dak zonnepanelen. Verder zijn de woningen in MijnStek gasloos en daarmee toekomstbestendig.

In totaal worden er 6 sociale koopwoningen met berging gerealiseerd. 

VOORWAARDEN:
Voor de 6 starterswoningen (met koopsom € 200.000,- v.o.n.) geldt een inkomenseis van een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen, welke maximaal € 45.000,- mag bedragen.

Toelichting inkomenseis:
Bij het inschrijfformulier dient u de volgende documenten aan te leveren:
o    Jaaropgave 2018;
o    Actuele werkgeversverklaring(en);
o    Inkomensverklaring 2018 van de Belastingdienst;
o    3 meest recente salarisstroken van 2019 (stroken indien u meerdere inkomens heeft).

Als er op 1 naam wordt ingeschreven, dient de financiering ook op 1 naam te worden aangevraagd. Als in 2019 de inkomensgrens wordt overschreden, dan wordt het inkomen van 2018 getoetst. Als blijkt dat het inkomen in 2019 wel voldoet, dan dient het gemiddelde inkomen van 2018 en 2019 niet hoger te zijn dan € 45.000,-. 

Indien u ingeloot wordt dient u uiterlijk binnen 7 dagen na het eerste gesprek de inkomensverklaring(en) van de belastingdienst van het jaar 2018 in te leveren. Deze kunt u online opvragen bij de Belastingdienst, www.belastingdienst.nl.

Let op: verkoper heeft het recht om de koop te ontbinden, mocht blijken dat de kopers niet aan de gestelde criteria voldoen. 

Voor deze starterswoningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar.

INDELING (bouwnummers 31 t/m 35):
Begane grond: Zodra u door de deur stapt van deze leuke woning, komt u binnen in de hal waar zich het toilet en de meterkast bevindt. Via de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken, trapopgang en berging met stookruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. 

Eerste verdieping: Eenmaal bovenaan de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 ruime en lichte slaapkamers, aparte kamer met wasmachine/ -drogen aansluiting. De badkamer voorzien van douche en wastafel. Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Net als de begane grond is deze verdieping ook geheel voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: Hier bevindt zich de bergruimte. 

INDELING (bouwnummer 41):
Begane grond: Zodra u door de deur stapt van deze leuke woning, komt u binnen in de hal waar zich het toilet, de meterkast, trapopgang en berging met stookruimte bevindt. Via de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. 

Eerste verdieping: Eenmaal bovenaan de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 ruime en lichte slaapkamers. De badkamer voorzien van douche en wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Net als de begane grond is deze verdieping ook geheel voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: Hier bevindt zich de bergruimte met opstelling wasmachine/-droger. 

•    Tuin met berging;
•    Hoogwaardige architectuur;
•    Voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
•    Standaard badkamer- en toilet sanitair van het merk Villeroy en Boch;

INSCHRIJVING:
Er is een inschrijvingsprocedure voor de verkoop van toepassing. De sluitingsdatum van deze inschrijvingsprocedure is vrijdag 12 juli 2019 om 12.00 uur. 

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. U heeft de mogelijkheid om 10 voorkeuren aan te geven.

Midden Nederland Makelaars en Makelaardij Van Wijnen hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Nijkerk en zijn al jaren actief in de stad. Hierdoor kennen ze de stad en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.
 

Kenmerken

Overdracht

 • Koop aanneemsom van€ 200.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeWoonhuis
 • WoonhuissoortEengezinswoning
 • WoonhuistypeTussenwoning
 • LiggingenIn woonwijk
 • WoonhuiskwaliteitNormaal

Indeling

 • Inhoud365 / 386 m2
 • Woonoppervlakte98 m2
 • Perceeloppervlakte112 / 153 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers2
 • Verdiepingen3

Buitenruimte

 • TuintypenAchtertuin, Voortuin

Bergruimte

 • Schuur / BergingVrijstaand hout

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage

Andere woningtypen binnen dit project

Toon alle woningtypes