Skip to content
Terug naar project

Appartement bouwnummer 20

Project: Het Poortje - appartement bouwnummer 20

€ 559.950,-

Woonoppervlakte 128 m2
Ik heb interesse

Appartement bouwnummer 20

Project: Het Poortje - appartement bouwnummer 20

€ 559.950,-

Woonoppervlakte 128 m2
Ik heb interesse

Omschrijving

“Ontspannen en groen wonen bij de entree van Voorthuizen”

Aan de oostzijde van Voorthuizen, op de grens waar het dorp en het Wilbrinkbos elkaar ontmoeten, wordt de nieuwe woonbuurt Het Poortje ontwikkeld. Door de realisatie van de rondweg aan de noordzijde van Voorthuizen is bij de aansluiting met de Apeldoornsestraat een ‘nieuwe ruimte’ ontstaan. In deze nieuwe ruimte, op de overgang tussen de Veluwe en Voorthuizen, komt deze aantrekkelijk groene en kleinschalige woonbuurt.

Het plan, Het Poortje genaamd is opgedeeld in drie woongebieden, waarbij in het meest oostelijk gelegen gebied, het appartementengebouw met 22 appartementen, de ‘kop’ van het plan accentueert en daarmee de nieuwe entree van Voorthuizen vormt. In het middelste gebied zijn de rijwoningen gelegen, deze zijn verdeeld over vier bouwblokken die hoofdzakelijk naar de buitenzijde van het plan zijn gericht. Vervolgens is er een groene tussenzone waarin de bestaande boerderijwoning is opgenomen. In het westelijke woongebied, grenzend aan de Roelenengweg, worden de riante half vrijstaande woningen gerealiseerd. De grondwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en alle woningen zijn in de afgelopen zomerperiode succesvol verkocht. 

De woningen in het statige appartementencomplex zullen door enkele particulieren beleggers in verschillend huurprijssegmenten hoofdzakelijk worden verhuurd. De absolute topper, het riante appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 128m² gelegen op de bovenste verdieping mogen wij u te koop aanbieden en is nu beschikbaar. Het appartement is opgedeeld in twee verdiepingen. Op de eerste verdieping (ca. 80m²) is het gelijkvloers wonen dus de woon-, slaap- en badkamer op 1 etage. De woonkamer is voorzien van een prachtige vide waardoor de beleving van lichte en ruimte maximaal is. De buitenruimte is vanuit de woon- en slaapkamer bereikbaar. De tweede verdieping is voorzien van de technische ruimte en een riante multifunctionele ruimte welke vrij in te delen is voor het gewenste gebruik. 

Architectuur
De architectuur is hoogwaardig te noemen, er is gekozen voor herkenbare basisvormen, afgedekt door kappen met rijke overstekken en veel details. De materiaal- en kleurkeuze zorgen voor een prachtig geheel. Er is gekozen voor natuurlijke materialen zoals baksteen, hout, keramische dakpannen en riet. De kleurstelling van het gevelmetselwerk kent voornamelijk aardse tinten, waarbij de bouwblokken onderling een subtiele kleurnuance kennen en voor de overige materialen is er een kleurenpallet gebruikt dat passend is binnen deze landelijke omgeving.

De woningen worden uiteraard gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

INDELING:
Entree/hal met garderode en trappartij. Toilet. Riante woonkamer met prachtige vide. Open keuken. Slaapkamer. Badkamer. De buitenruimte is vanuit de woon- en slaapkamer bereikbaar en te gebruiken als tuinkamer of als balkon. 
De tweede verdieping is voorzien van de technische ruimte en een riante multifunctionele ruimte welke vrij in te delen is voor het gewenste gebruik. 

VOORZIENINGEN
Verwarming middels ventilatiewarmtepomp bestaande uit een binnenunit met geïntegreerde boiler.
Nabij de entree worden standaard postkasten met intercom installatie aangebracht.
In het gebouw wordt een lift geïnstalleerd (ook geschikt voor rolstoelgebruikers). 
In de gezamenlijke berging worden fietsenrekken geplaatst. 
Het appartement met bouwnummer 20 beschikt over een separate berging in de gemeenschappelijke ruimte.  
In de nabijheid wordt een ondergrondse huisvuilcontainer aangebracht.
Het buitenterrein zal worden aangelegd met onder andere verharde materialen en beplanting. 
In het Poortje is voldoende ruimte om de auto op openbaar terrein te parkeren.

MAKELAARS 

Heeft u interesse of vragen?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen inéén geslagen om dit appartement te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Voorthuizen. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in het Poortje! Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs€ 559.950,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeAppartement
 • LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
 • AppartementkwaliteitNormaal

Indeling

 • Inhoud560 m2
 • Woonoppervlakte128 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Verdiepingen2

Buitenruimte

 • TuintypenGeen tuin

Bergruimte

 • Schuur / BergingInpandig

Parkeergelegenheid

 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • GarageParkeerplaats, Geen garage