Skip to content
Terug naar project

Vrijstaande woningen

Project: Burgthoven III

€ 650.000,- t/m € 725.000,-

Perceeloppervlakte 365 / 555 m2 Woonoppervlakte 177 m2
2 Verkocht
Ik heb interesse

Vrijstaande woningen

Project: Burgthoven III

€ 650.000,- t/m € 725.000,-

Perceeloppervlakte 365 / 555 m2 Woonoppervlakte 177 m2
2 Verkocht
Ik heb interesse

Omschrijving

WONINGTYPE HERTOG (vrijstaande woning)

Wie wil dat niet? Wonen in een nieuwbouwwoning met de sfeer van vroeger. De nieuwe kinderrijke woonwijk aan de zuidkant van de gemeente Barneveld wordt opgesierd met een klein aantal tot de verbeelding sprekende woningen. Wonen als een vorst, in de sfeer van de jaren 30, maar met de gemakken van nu Γ©n ook nog op een unieke plek.
Dat is waar Burgthoven III voor staat!

Hier treft u een landelijke omgeving met uitvalswegen en voorzieningen, zoals scholen en winkels, om de hoek. De ruime woningen zijn stuk voor stuk duurzaam en energiezuinig. Daarmee zijn ze helemaal klaar voor de toekomst.

Hertog is een hoge adellijke titel, verleend aan veldheren en hofdignitarissen. Oorspronkelijk was een
hertog een legeraanvoerder bij de Germanen. Nederland heeft geen hertogen meer, de Belgische koning is hertog van Brabant.

De woningen Hertog zijn ontworpen in een klassieke architectuur. Met witte kozijnomkadering, een erker en een Frans balkon voegen deze woningen zich bescheiden in het ensemble. Maar wat een ruimte binnen de woning. Door de beukmaat van 7 meter is een woonkamer ontworpen van meer dan
4,5 meter breed. Door de erker aan de zijgevel is er niet alleen een prachtig uitzicht, maar is er ook nog eens meer leefruimte toegevoegd. De kwaliteit van de trap met een open vide is moeilijk in een tekening te vangen. Dat moet u beleven!

INDELING
Begane grond: entree/hal met toilet, meterkast en trap, tuingerichte keuken met openslaande tuindeuren, woonkamer met een stijlvolle erker en openslaande tuindeuren.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon, badkamer met wastafel, douche en toilet. Een ligbad kan als optie toegevoegd worden.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap, ruime zolder met technische ruimte, aansluiting wasmachine en met de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.

β€’ De vrijstaande woning wordt standaard voorzien van een aangebouwde garage.
β€’ De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020;
β€’ Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie meldt u bij de verkopende makelaars.

EEN DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE BASIS
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.
Daarom worden de woningen van het project Burgthoven III standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort Γ©n is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Midden Nederland Makelaars en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

β€˜Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in Burgthoven III. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs€ 650.000,- t/m € 725.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeWoonhuis
 • WoonhuissoortEengezinswoning
 • WoonhuistypeVrijstaande woning
 • LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht
 • WoonhuiskwaliteitLuxe

Indeling

 • Inhoud786 m2
 • Woonoppervlakte177 m2
 • Perceeloppervlakte365 / 555 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Verdiepingen3

Buitenruimte

 • TuintypenTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • GarageAangebouwd steen
 • Garagecapaciteit1 m2
 • VoorzieningenElektra
 • IsolatieGeen isolatie
 • Garageoppervlakte21 m2

Bouwnummers

Lees meer
Verkocht
Woonhuis
Afbeelding van deze woning
Burgthoven III

Vrijstaande woningen 6

3772 TD Barneveld

Oppervlakte
177 m2 / 365 m2
Aantalkamers
5 kamers
€ 650.000,- v.o.n.
Lees meer
Verkocht
Woonhuis
Afbeelding van deze woning
Burgthoven III

Vrijstaande woningen 1

3772 TD Barneveld

Oppervlakte
177 m2 / 555 m2
Aantalkamers
5 kamers
€ 725.000,- v.o.n.

Andere woningtypen binnen dit project