Skip to content
Terug naar project

Zelfbouwkavel

Project: Het Trefpunt Bouwkavels gemeente Ermelo

€ 379.000,- t/m € 499.000,-

Perceeloppervlakte 1115 / 1610 m2
2 Verkocht
Ik heb interesse

Zelfbouwkavel

Project: Het Trefpunt Bouwkavels gemeente Ermelo

€ 379.000,- t/m € 499.000,-

Perceeloppervlakte 1115 / 1610 m2
2 Verkocht
Ik heb interesse

Omschrijving

Fraai gelegen bouwkavels aan de Prins Hendriklaan: een lommerrijke laan met veel groen en bomen grenzend aan de geliefde villawijk Koninginnebuurt. U woont hier ruim en luxe, aan een echte laan in een bestaand bos. In een villa helemaal naar uw smaak, omringd door de pracht van de natuur, maar toch aan de rand van een gezellig dorp met veel voorzieningen.

Buiten de bouwblokken (per kavel aangegeven waar dit is toegestaan), is nog gelegenheid tot het bouwen van bijbehorende bouwwerken zoals bijvoorbeeld een garage.

U bent geheel vrij om uw woning te bouwen binnen de regels van het bestemmingsplan, zolang de bebouwing maar rekening houdt met het bosrijke, parkachtige karakter van de buurt. Meer informatie is bij ons kantoor en bij de gemeente verkrijgbaar. Voor dit plan gelden geen bindings- of vestigingseisen.

Aan de achterzijde van de kavels zijn fraaie vrijstaande nieuwbouw woningen in jaren-30 stijl gerealiseerd. Aan de overkant van de Prins Hendriklaan bevinden zich diverse vrijstaande woningen van verschillende bouwjaren. De Koninginnebuurt is vooral geliefd vanwege de ruime opzet en het groene karakter!

Om het parkachtige en groene karakter te waarborgen dient een deel van de aanwezige begroeiing op de kavel gehandhaafd te worden. Het bouwblok wordt door de gemeente vrij gemaakt van begroeiing en bomen.

Het project is uniek door de ligging aan de rand van de villawijk Koninginnebuurt, het bosrijke karakter, de grote kavels en de bijzonder gunstige ontsluiting naar de uitvalswegen. De A-28 is in 5 autominuten te bereiken. Het NS station is in 10 fietsminuten te bereiken. Ermelo is centraal gelegen op ca 25 minuten van Amersfoort en Apeldoorn. Amsterdam is in circa 50 minuten te bereiken, Utrecht in 40 minuten. Daarmee vormt dit geliefde dorp met een open karakter een gunstige uitvalsbasis richting het Gooi, Amsterdam, maar ook richting het Oosten. Ermelo is verder bijzonder geliefd wegens de Veluwse bossen, de heidevelden en de ligging nabij het Randmeer met een jachthaven in Horst.

Kenmerken

Overdracht

  • Prijs€ 379.000,- t/m € 499.000,-

Bouwvorm

  • ObjecttypeBouwgrond
  • LiggingenAan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

Indeling

  • Inhoud1 m2
  • Perceeloppervlakte1115 / 1610 m2
  • Aantal kamers1
  • Verdiepingen1

Buitenruimte

  • TuintypenTuin rondom

Parkeergelegenheid

  • GarageGarage mogelijk

Bouwnummers

Lees meer
Verkocht
Bouwgrond
Afbeelding van deze woning
Het Trefpunt Bouwkavels gemeente Ermelo

Prins Hendriklaan

3851 KV Ermelo

Aantalkamers
1 kamer
€ 379.000,- v.o.n.
Lees meer
Verkocht
Bouwgrond
Afbeelding van deze woning
Het Trefpunt Bouwkavels gemeente Ermelo

Prins Hendriklaan

3851 KV Ermelo

Aantalkamers
1 kamer
€ 509.000,- v.o.n.