Skip to content

Open Huizen Dag 1 april is moeite meer dan waard

BARNEVELD – Van een ruime tussenwoning in Norschoten tot een vrijstaand huis aan de Beekstraat: tientallen woningen in de gemeente Barneveld doen op zaterdag 1 april mee aan de NVM Open Huizen Dag: hét moment om u breed te oriënteren op de lokale woningmarkt.
Bent u een geluksvogel en heeft u zo’n vier ton te besteden? Loop dan even binnen op de Schapendrift 3. Deze levensloopbestendige middenwoning heeft alle belangrijke voorzieningen op de begane grond en is gelegen op een uniek plekje in de woonwijk Norschoten en heeft een riante achtertuin. 

Of woont u liever wat kleiner en dichter bij het centrum? Dan kan het de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan de prachtig centraal gelegen vrijstaande woning op de Beekstraat 25. Hier heeft u alle voorzieningen binnen handbereik en geniet u van een lichte woonruimte door een speelse erker. De houten vloeren en diepe achtertuin maken dit huis een droom van een woning.

 

1 april op pad

Zomaar een greep uit enkele van de woningen die 1 april hun deuren openen. Ook op pad deze zaterdag? Het loont de moeite om u, in aanloop naar de Open Huizen Dag goed te oriënteren op Funda, tipt Midden Nederland Makelaars. Ook is het raadzaam om alvast uw financiële mogelijkheden te inventariseren.

"De Open Huizen Dag is ideaal voor wie opzoek is naar een nieuwe woning"

Midden Nederland Makelaars

De NVM Open Huizen Dag is ideaal voor wie op zoek is naar een nieuwe woning. U kunt zich namelijk in korte tijd heel breed oriënteren. Dat kan bijvoorbeeld door een top-5 van woningen te maken, die u tijdens een bezoek keurt. U kunt dan op een later tijdstip via de verkopend makelaar een uitgebreide bezichtiging inplannen.

Wat dacht u van een instapklare middenwoning in de mooie dorpskern Stroe? Op de Open Huizen Dag zetten de bewoners van de Boomheide 11 de deuren van hun instapklare middenwoning open voor geïnteresseerden. Ze vinden hier het comfort van een vrij nieuwe woning met vier zonnepanelen op het dak, airconditioning en een veranda waar u tot laat in de avond kunt vertoeven.