Skip to content

Midden Nederland Makelaars vestiging Harderwijk

Check

Als uw lokale specialist in vastgoed bieden wij een ruim aanbod diensten en deskundigheid. Onze experts helpen u graag bij aankoop, verkoop, huur, verhuur, taxaties en onafhankelijk hypotheekadvies.

Lees meer over Bekijk de beoordelingen
icon-shield

Funda beoordelingen

Onze service wordt beloond

9,2

Lees meer over Neem contact met ons op
icon-shield

Meer dan 50 jaar ervaring

Een begrip in de regio

50

Lees meer over
icon-shield

Aangesloten NVM-makelaars

Altijd deskundig advies

11

Meest complete makelaar voor regio Harderwijk

Als toonaangevend makelaar bieden wij een breed scala aan diensten en expertise op vastgoedgebied voor de regio Harderwijk. Wij zijn de makelaar bij wie de meeste woningzoekenden in de regio staan ingeschreven en bieden aanbod op maat met de MNM Zoekservice. Of uw interesse nu uitgaat naar wonen, bedrijfsonroerendgoed, agrarisch en landelijk vastgoed of hypotheken, ons ervaren team staat voor u klaar.

Over Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Wonen

Op zoek naar uw droomhuis in Harderwijk? Onze lokale makelaars van de vestiging Harderwijk zijn hier om u te ondersteunen. Met een grondige kennis van de Harderwijkse woningmarkt en een persoonlijke benadering, assisteren wij u bij elke stap van het koop- of verkoopproces. Meld u aan voor onze exclusieve MNM Zoekservice en ontvang als eerste bericht over het nieuwste aanbod, nog voordat het op Funda of onze website staat!

Bedrijfsonroerendgoed

Voor alle zaken betreffende bedrijfsonroerendgoed in Harderwijk bent u bij onze vestiging Harderwijk BOG aan het juiste adres. Of u nu een bedrijfsruimte wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, onze deskundige makelaars voorzien u van professioneel advies en ondersteuning, met de ondersteuning van een uitgebreid netwerk en actuele marktkennis.

Agrarisch en Landelijk Vastgoed

In de omgeving van Harderwijk zijn wij uw specialist op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. Of u nu op zoek bent naar landerijen, boerderijen of agrarische gronden, wij kennen de specifieke eigenschappen van het landelijke gebied en zetten onze expertise in om uw belangen te behartigen.

Hypotheken

Zoekt u een geschikte hypotheek voor uw woning of bedrijfspand in Harderwijk? Onze financiële adviseurs bij vestiging Harderwijk Hypotheken bieden u onafhankelijk hypotheekadvies en helpen u bij het vinden van de meest passende financieringsoplossing. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Wilt u weten wat dé makelaar van Harderwijk voor u kan betekenen? Neem contact op met onze makelaars bij de Vestiging Harderwijk. Wij begeleiden u graag van waardebepaling tot de uiteindelijke handtekening bij de notaris, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Uw tevredenheid is onze topprioriteit!

icon-shield

Websitebezoekers

Per maand

icon-shield

Aantal woningzoekers

uit ons bestand

15.432

icon-shield

Meeste transacties per jaar

in de regio Midden Nederland

351

Waarom kiezen voor Midden Nederland Makelaars?

Met zes vestigingen en een team van NVM-makelaars, gecertificeerde taxateurs en ondersteunend medewerkers zijn wij één van de grootste makelaarskantoren van de Gelderse Vallei en de regio Noord-West Veluwe.

MNM

Neem contact op met onze vestiging in Harderwijk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.