Skip to content

Midden Nederland Makelaars vestiging Nijkerk

Check

Als uw lokale vastgoedspecialist bieden wij een uitgebreid aanbod in diensten en deskundigheid. De meest complete makelaar in de regio Nijkerk staat voor u klaar bij aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties.

Lees meer over Bekijk de beoordelingen
icon-shield

Funda beoordelingen

Onze service wordt beloond

9,2

Lees meer over Neem contact met ons op
icon-shield

Meer dan 50 jaar ervaring

Een begrip in de regio

50

Lees meer over
icon-shield

Aangesloten NVM-makelaars

Altijd deskundig advies

11

Dé makelaar voor regio Nijkerk

De makelaars van Midden Nederland Makelaars zijn altijd op de hoogte van het lokale aanbod en beschikken over actuele branchekennis. Wij zijn de makelaar bij wie de meeste woningzoekenden in de regio staan ingeschreven en bieden aanbod op maat met de MNM Zoekservice. Zoekt u uw droomwoning of wilt u advies over bedrijfsonroerendgoed, agrarisch of landelijk vastgoed of hypotheken? De experts van Midden Nederland Makelaars Nijkerk helpen u graag.

Over Midden Nederland Makelaars Nijkerk

Wonen

Bent u op zoek naar uw ideale woning in Nijkerk? Onze makelaars bij de lokale vestiging Nijkerk zijn er om u te helpen. Met uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en een persoonlijke benadering, begeleiden we u graag bij de aan- of verkoop van uw woning. Maak gebruik van onze exclusieve MNM Zoekservice en ontvang als eerste het nieuwste aanbod, nog voordat het op Funda of onze website staat!

Bedrijfsonroerendgoed

Voor al uw zaken rondom bedrijfsonroerendgoed in Nijkerk kunt u terecht bij onze vestiging Nijkerk BOG. Of u nu een bedrijfspand wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, onze ervaren makelaars voorzien u van gedegen advies en ondersteuning, gesteund door een uitgebreid netwerk en actuele marktkennis.

Agrarisch en Landelijk Vastgoed

In de regio Nijkerk zijn wij uw vertrouwde partner op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van boerderijen, landerijen of agrarische percelen, wij begrijpen de unieke aspecten van het landelijk gebied en zetten onze expertise in om uw belangen optimaal te behartigen.

Hypotheken

Zoekt u financiering voor uw droomhuis of bedrijfspand in Nijkerk? Onze financiële adviseurs bij vestiging Nijkerk Hypotheken staan klaar om u te voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies en de meest passende financieringsoplossing. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Wilt u ontdekken wat dé makelaar van Nijkerk voor u kan betekenen? Neem contact op met onze makelaars bij de Vestiging Nijkerk. Wij begeleiden u graag in iedere fase, van waardebepaling tot het zetten van de handtekening bij de notaris. Uw zorgeloze ervaring is onze prioriteit.

icon-shield

Websitebezoekers

Per maand

icon-shield

Aantal woningzoekers

uit ons bestand

15.432

icon-shield

Meeste transacties per jaar

in de regio Midden Nederland

351

Waarom kiezen voor Midden Nederland Makelaars?

Met zes vestigingen en een team van NVM-makelaars, gecertificeerde taxateurs en ondersteunend medewerkers zijn wij één van de grootste makelaarskantoren van de Gelderse Vallei en de regio Noord-West Veluwe.

MNM

Neem contact op met onze vestiging in Nijkerk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.