Skip to content

Voorthuizen biedt alles wat u kunt wensen

Levendig, dorpse gezelligheid en volop mooie woonmogelijkheden. Dat is voor mij het dorp Voorthuizen. Sinds kort maak ik deel uit van het makelaarsteam in Voorthuizen. Een mooie kans die ik, als echte dorpsjongen, niet kon laten liggen.

Onverwacht leuk
Alweer vijf jaar rijd ik vanuit mijn woonplaats Elspeet door Voorthuizen naar het kantoor van Midden Nederland Makelaars in Barneveld. Jong, enthousiast en een beetje bleu kwam ik daar als stagiair binnen. Ik deed een commerciële opleiding, maar wat ik daarmee wilde? Geen idee. Dat de makelaardij zo leuk zou zijn, had ik niet verwacht. Een eerste vastgoedintroductiecursus werd al snel gevolgd door een opleiding tot assistent-makelaar. En momenteel heb ik nog een paar maanden te gaan tot ik mezelf makelaar mag noemen. Dat is, naast mijn werk en een nieuwe woning waar het nodige in moet gebeuren, best een opgave.

Veelzijdige werkplek
Maar wanneer ik dan rondfiets in Voorthuizen dan heb ik daar zeker geen spijt van. Voorthuizen biedt alles wat u zich kunt wensen; van de leuke, diverse woonwijken en het bruisende centrum tot een bloeiende recreatiesector. Dat biedt mijn collega’s en mij een afwisselende werkplek. Alle facetten van de makelaardij komen hier voorbij. En die veelzijdigheid is precies de reden waarom ik vijf jaar geleden in het vak ben gerold.

Samen met mijn Voorthuizense collega’s ga ik er een mooie tijd van maken.

Hèrald van Ark, Assistent-makelaar bij Midden Nederland Makelaars