Skip to content

Globale waardecheck van uw woning: snel en eenvoudig

De woningmarkt is dagelijks in het nieuws. Hoe fijn is het om de waarde van uw woning te weten? Zo bent u zich bewust van uw mogelijkheden. MNM biedt twee verschillende mogelijkheden om de waarde van uw woning te weten, namelijk de MNM Waardecheck en de waardebepaling door een van onze beΓ«digde NVM-makelaars. Zo hebt u keuze uit twee eenvoudige, vrijblijvende mogelijkheden om snel duidelijkheid te krijgen over de waarde van uw woning.

MNM Waardecheck

Online een globale indicatie van uw woningwaarde opvragen doet u in een handomdraai met de MNM Waardecheck. Hoe dit werkt? Op onze website mnm.nl verschijnt een pop up-scherm waarin u uw postcode, huisnummer en woningoppervlakte invult. Vergelijkbare woningen verschijnen vervolgens op uw scherm. U beoordeelt de afgebeelde woningen aan de hand van de kenmerken van uw eigen woning. Voer daarna uw e-mailadres en telefoonnummer in om uw waarderapport met de indicatieve waarde van uw huis toegestuurd te krijgen.

Wat is mijn huis waard?

Direct, snel en eenvoudig een NVM Waardecheck ontvangen

Nauwkeurige waardebepaling

Wilt u een exacte waardebepaling? Ook dit is geheel gratis en vrijblijvend mogelijk bijΒ  MNM. Een van onze makelaars komt dan langs om de waarde van uw woning te bepalen. Zaken als de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de verkoopprijs van uw woning. Het bepalen van de waarde van uw woning is de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. De ervaren NVM-makelaars van Midden Nederland helpen u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, telefonisch of via onze website.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.