Skip to content
Contact Plan een bezichtiging

Beulekampersteeg 52

3882 LK, Putten

Verkoop bij inschrijving
 • 209 m2 / 52.750 m2
 • 9 kamers
 • 7 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Beschikbaar

Omschrijving

Privacy, natuurschoon en een goede bereikbaarheid; deze prachtige locatie aan de Beulekampersteeg heeft het allemaal.

Op het ruime perceel bevindt zich een van de oudste boerderijen van Putten. Aan deze boerderij uit het jaar 1882 is in 2005 een zeer royale inwoning gebouwd. Daarnaast is er circa 260 m² aan schuurruimtes aanwezig welke kunnen worden ingezet voor diverse gebruiksdoeleinden.

Het object wordt aangeboden middels een vrijwillige (besloten) verkoop bij inschrijving in drie verschillende kavels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die dit object u biedt? Laat u vrijblijvend informeren of neem contact op voor het inplannen van een bezichtiging!
 
Locatie
Het buitengebied tussen Nijkerk en Putten is een ware oase voor natuurliefhebbers. Een ultieme plek om te genieten van het buitenleven en te onthaasten op uw eigen perceel of te genieten van een uitgebreide wandel- of fietstocht.

Genietend van de voorjaarszon heeft u zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht over de landerijen en de omgeving. En kunt u op uw eigen perceel rondom de houtwallen en bosschages het wild zien grazen en rondlopen. Zo zijn er reeën, dassen en verschillend ander wild in de omgeving te vinden.

Door haar centrale ligging in het land zijn steden zoals Amersfoort, Amsterdam maar ook bijvoorbeeld Den Bosch en Nijmegen binnen het uur aan te rijden. Op fietsafstand voorziet de stad Nijkerk en het dorp Putten van de dagelijkse voorzieningen zoals bijvoorbeeld een diversiteit aan winkels, sportverenigingen en scholen.
 
Omschrijving woningen
Woonhuis/boerderijwoning (nr. 52), gebouwd omstreeks 1882. De woonboerderij is opgetrokken van steen en gedekt met een rieten deken. De woning is voorzien van overwegend enkele beglazing en beschikt over nagenoeg geen isolerende voorzieningen. Verwarming door gas (gevel)kachels en een houtkachel. 

Indeling hoofdwoning:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, keuken met eenvoudige inrichting, woonkamer met prachtige heerd/schouw, slaapkamer, kleedkamer/bijkamer. 
Aansluitend op het voorhuis is er de deel met oorspronkelijke stalinrichting.

1e verdieping: via  de deel te bereiken zolder met zolderruimte en één slaapkamer en een bergruimte/kamer. Op de verdieping zijn geen voorzieningen zoals verwarming of sanitair aanwezig.
 
Inwoning (nr. 52a), vermoedelijk gebouwd rond de jaren ’50, maar omstreeks 2005 vrijwel geheel vernieuwd en uitgebouwd. De inwoning is opgetrokken van steen (spouw) en gedekt met pannen. Voorzien van overwegend isolerende beglazing, dak- en overwegend vloerisolatie. Verwarming is door middel van een c.v.-installatie (circa 2005).

Indeling inwoning:
Begane grond: ntree/hal, toilet met wasmachine opstelling, woonkeuken met keukenopstelling uit 2005, woonkamer met gashaard, slaapkamer, trapopgang en provisiekelder.
1e verdieping: overloop, badkamer, toilet en douche, alsmede een viertal slaapkamers.
2e verdieping: zolder, te bereiken door middel van een vlizotrap.
 
Overige opstallen:
Diverse schuurruimtes welke deels zijn opgetrokken in steen en deels in hout. Deze schuren zijn gedeeltelijk gedekt met pannen maar overwegend gedekt met asbestcement golfplaten.

Verkaveling en situering:
Het object wordt aangeboden middels een vrijwillige (besloten) verkoop bij inschrijving in drie verschillende kavels. Deze kavels worden weergegeven op de schetsmatige verkavelingskaart.
 
Kavel I, het huisperceel (rood)
De woonboerderij met inwoning, diverse (agrarische) bijgebouwen, ondergrond, erf en tuin.
Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie H, nummers 2066 gedeeltelijk en 2196 gedeeltelijk, samen groot circa 1 hectare.
 
Kavel II, het perceel cultuurgrond (geel)
Een perceel cultuurgrond.
Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie H, nummers 1476, 1477, 1478, 1481, 2066 gedeeltelijk en 2196 gedeeltelijk, samen groot circa 42.750 m².
 
Kavel III, het geheel bestaande uit zowel het huisperceel als de cultuurgrond (rood en geel)
De woonboerderij met inwoning, diverse (agrarische) bijgebouwen, ondergrond, erf tuin en omliggende cultuurgrond, kadastraal bekend gemeente Putten, sectie H, nummers 1476, 1477, 1478, 1481, 2066 en 2196, samen groot 52.750 m².

Nutsvoorzieningen:
Aangesloten op gas, water en elektra. Tevens aangesloten op de persriolering (nr. 52A). Nummer 52 is aangesloten op een beerput/gierkelder. De inwoning is middels een tussenmeter aangesloten op de nutsvoorzieningen

Kadastrale informatie:
Het object wordt aangeboden middels een vrijwillige (besloten) verkoop bij inschrijving in drie verschillende kavels, te weten:

- Kavel I (huisperceel):
Gemeente Putten, sectie H, nummers 2066 gedeeltelijk en 2196 gedeeltelijk, samen groot circa 1 hectare.

- Kavel II (cultuurgrond):
Gemeente Putten, sectie H, nummers 1476, 1477, 1478, 1481, 2066 gedeeltelijk en 2196 gedeeltelijk, samen groot circa 42.750 m².

- Kavel III (geheel):
Gemeente Putten, sectie H, nummers 1476, 1477, 1478, 1481, 2066 en 2196, samen groot 52.750 m².

N.B. indien het perceel in twee gedeelten zal worden gegund zal onder- en overmaat worden verrekend tegen de prijs per m² waarvoor de cultuurgrond wordt gegund.

Er is een uitrit aangevraagd t.b.v. de ontsluiting van kavel II. De verwachting is dat deze binnenkort wordt verleend. 

Bestemming:
De huidige bestemming is agrarisch met agrarisch bouwblok, nader aangeduid als middelgroot agrarisch bedrijf. Nummer 52a is vergund als inwoning bij nummer 52 en heeft dus geen zelfstandige woonbestemming. Voor de cultuurgrond is de bestemming agrarisch zonder bebouwingsmogelijkheden.

De gemeente Putten heeft aangegeven mogelijk medewerking te willen verlenen aan een functieverandering van agrarisch naar wonen. Hierbij kan (na sloop van de agrarische schuurruimtes) de inwoning eventueel worden omgezet naar een zelfstandige woonbestemming als ‘kleine woning’. Dit is onder voorbehoud dat de gemeente Putten medewerking verleend. Dit dient u zelf na te vragen bij de gemeente Putten.

Vergunningen:
Er is alleen een oude milieuvergunning (AMvB) aanwezig. Het is onduidelijk of hier nog rechten aan te ontlenen zijn.

De perceel wordt aangeboden onder de navolgende condities:
- De inschrijvingstermijn eindigt op maandag 10 juni 2024 om 12.00 uur.

- Uw bod dient uitsluitend te worden uitgebracht door middel van het bijgevoegde en volledig ingevulde biedingsformulier. Uw bod is onherroepelijk.

- Bij het biedingsformulier dient u een kopie van uw legitimatiebewijs te voegen. Indien u een bod uitbrengt namens een rechtspersoon dient het biedingsformulier te worden vergezeld van een kopie uittreksel Kamer van Koophandel met een kopie van de statuten.

- Het volledig ingevulde biedingsformulier met bijbehorende bijlagen dient u in persoon af te geven op ons kantoor te Barneveld of te mailen met ontvangstbevestiging naar: aog@mnm.nl.

- Bij overhandiging van de hierboven omschreven stukken, ontvangt u een ontvangstbewijs van uw inschrijving.

- Indien uw biedingsformulier onvolledig is kan verkoper besluiten de bieding niet in behandeling/overweging te nemen en af te wijzen. 

- Wij zullen na de sluiting van de inschrijving de ingediende biedingen openen op een besloten zitting en vervolgens zal verkoper een beslissing nemen of al dan niet zal worden gegund. De zitting is niet openbaar. 

- De verkoper heeft het recht, zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of zich omtrent het al of niet gunnen te beraden. De termijn van beraad eindigt op 14  juni 2024 om 17.00 uur of zoveel eerder als verkoper mocht hebben gegund.

- Verkoper behoud zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, te gunnen aan degene die haar belieft.

- Indien de verkoper zich binnen de termijn van beraad niet heeft uitgesproken omtrent het al of niet gunnen, wordt zij geacht niet te hebben gegund.

- Verkoper kan u verzoeken om een verklaring omtrent uw financiële gegoedheid te overleggen.

- De verkoper kan er in bijzondere situaties voor kiezen om na de inschrijfperiode, onderhandelingen aan te gaan om alsnog tot (definitieve) overeenstemming te komen.

- Na gunning zal Midden Nederland Makelaars een koopovereenkomst opstellen. In deze koopovereenkomst is onder andere opgenomen dat Koper als zekerheid tot nakoming van zijn verplichting een bankgarantie van 10% van de koopsom dient te stellen of 10% van de koopsom dient te storten op de derdengeldenrekening van het notariskantoor. 

- De overdracht dient bij voorkeur plaats te vinden bij notariskantoor Kuyper en van 't Spijker in Putten. Gewenste overdrachtsdatum: in overleg.

- Er zal een ‘as is, where is clausule’ worden opgenomen in de koopovereenkomst.

- Ten aanzien van de aanwezige asbesthoudende materialen zal er in de koopakte een zogenaamde ‘asbestclausule’ worden opgenomen, waarin koper verklaart bekend te zijn met de aanwezigheid van asbest en dat deze de verkoper vrijwaart van de aanwezigheid van asbest.

- Er zal in de koopovereenkomst een passage worden opgenomen dat koper de verkoper vrijwaart van eventuele aansprakelijkheid ten aanzien van bodemvervuiling door middel van een kwalitatieve verplichting en kettingbeding.

Overige informatie is via ons kantoor op te vragen.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • AanvaardingIn overleg
 • VraagprijsVerkoop bij inschrijving

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Bouwjaar1882
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte209 m2
 • Perceeloppervlakte52.750 m2
 • Inhoud1.493 m3
 • Aantal kamers9
 • Aantal slaapkamers7
 • Aantal badkamers2

Energie

 • VerwarmingCV ketel, Houtkachel, Gashaard
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2005
 • IsolatieGedeeltelijk dubbelglas
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • Kwaliteit tuinNormaal

Bergruimte

 • Schuur / BergingVrijstaand hout
 • IsolatieGeen isolatie
 • Totaal aantal4

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk
 • Onderhoud buitenRedelijk

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer1476
 • Oppervlakte9.290 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer1478
 • Oppervlakte7.800 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer1477
 • Oppervlakte1.020 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer1481
 • Oppervlakte1.180 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer2066
 • Oppervlakte30.960 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Kadastrale gegevens

 • GemeentePutten
 • SectieH
 • Perceelnummer2196
 • Oppervlakte2.500 m2
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Plattegrond

Video

360º afbeeldingen

Vergelijkbaar aanbod