Skip to content

Eerst smaak bepalen, dan je kast indelen!

Hubo XL breidt collectie maatwerkkasten nog verder uit

Bij Hubo XL kan je er niet omheen: de maatwerkkasten die een groot deel van de achterwand van de winkel in Voorthuizen beslaan. Hier stellen klanten een kast samen die precies past in de ruimte die ze voor ogen hebben.

De lijn maatwerkkasten is razend populair en trekt klanten uit alle delen van de regio naar de Hubo, vertelt bedrijfsleider René Brand. Niet voor niets breidde het merk Raffito speciaal voor Hubo de collectie uit met nóg meer meubels voor de woonkamer en de slaapkamer. Ook komt er per september een nieuwe range uit met 25 extra kleuren. Daardoor kunnen klanten nu uit maar liefst 40 tinten kiezen.

Online kastendesigner

Het is de meest complete kastenserie die je je kunt voorstellen, zegt René, en je kunt er werkelijk álle kanten mee op. “Dat wil je ook graag, want elke ruimte is weer anders en iedereen heeft een verschillende smaak. Maar we willen allemaal graag praktisch ingedeelde kasten in huis, waar we onze spullen in kwijt kunnen. Neem de slaapkamer, echt zo’n ruimte waar deze maatwerkkasten helemaal tot hun recht komen. Je kunt je hangruimte, deuren en lades precies indelen zoals jij het wilt. In de online kastendesigner beginnen we met de opstelling en de stijl van de kast. Vervolgens gaan we bepalen hoe je de kast ingericht wilt hebben. De hoeveelheid planken, lades en ophangsystemen kan je helemaal op je garderobe afstemmen. Daarnaast kan je kiezen uit een aantal handige accessoires voor nóg meer gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting.”

Fijne werkplek

Ook voor studeer- en werkkamers wordt de Raffito-lijn steeds vaker toegepast. “Een fijne werkplek is onmisbaar als je thuiswerkt. Met een slimme kast op maat creëer je een opgeruimde plek waardoor je niet te veel afleiding hebt. Gebruik de kast voor het opbergen van boeken, mappen of bijvoorbeeld een printer. En wil je dat mappen en boeken mooi in de kast passen, dan tekenen we de kast net wat ondieper. Voeg lades of kleine draaideuren toe om spullen op te bergen die je niet in het zicht wilt hebben en klaar ben je. We hebben al zoveel kasten samengesteld dat we inmiddels over alle ins en outs kunnen meedenken. Zodat klanten een nóg praktischere kast krijgen dan ze van tevoren hadden bedacht.”

Moeilijke hoek

Nieuwe inloop-, zolder-, keuken- of kantoorkast? Voor het team van Hubo XL bestaat er geen moeilijke hoek. Of lastige schuine wand. Of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: er is altijd een oplossing. “Wij adviseren je niet alleen over de beste kast, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de kast bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt. En ook goed om te weten: Hubo geeft 20 jaar garantie op de schuif- en draaideurkasten. Voor accessoires geldt een garantie van 5 jaar.”

 

Lees het vorige artikel Hubo Hoevelaken: voor maatwerkinterieurs’.